Radu Banciu: Cei proști și fără perspective să rămână în România

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre statistica potrivit căreia nouă români părăsesc țara la fiecare oră.

Radu Banciu, despre românii care părăsesc țara: Cei buni și deștepți pleacă, cei proști și fără perspective rămân în România

”Nouă români, cică părăsesc țara la fiecare oră, interesantă statistică, România pierzând anual echivalentul unui oraș de nivel mediu. Specialiștii spun că anul acesta vor părăsi țara în jur de 85.000 de români”, a spus Banciu.

”Din păcate, cei care pleacă sunt mai importanți decât cei care rămân și atunci populația României stagnează, îmbătrânește și pierde creiere, materie cenușie. (…) Până în 2060 vor mai rămâne doar 15 milioane de români, dar populație, aș spune, de proastă calitate că, de fapt, aici este problema. Cei buni și deștepți pleacă, cei proști și fără perspective rămân în România”, a mai spus Radu Banciu.

Rasturnare de situatie in cazul parintelui Pomohaci: „Isi asuma”. Ce decizie a luat preotul

Scandalul din jurul preotului Pomohaci continua. In fiecare zi apar persoane care sustin ca stiau de obiceiurile neortodoxe ale barbatului, cateva sustinand ca au si probe care le sprijina afirmatiile.

Aseara, avocatul parintelui, Daniel Ionascu, a anuntat in cadrul unei emisiuni tv ca Pomohaci a depus o cerere de a se retrage din biserica.

„Preotul Pomohaci, dar mai cu seama sminteala si tulburarea care se face in acest sens, l-au determinat, spun acum, pe parintele Pomohaci, sa-si depuna la Arhiepiscopia de Alba Iulia, de care este apartinator, retragerea din cler. E oficial. S-a intamplat cu cateva zle in urma (…) atata timp cat a depus retragerea si poate sa mai fie preot slujitor, isi asuma”, a declarat avocatul la un show tv, potrivit observator.tv.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!