Purtase o mască timp de 12 ani, nimeni nu știa cum arată. Apoi, într-o zi, și-o dă jos din senin și dezvăluie tuturor un secret teribil despre soțul său. Uite ce ascunsese de ochii lumii atâta vreme

Viața Saundrei Crockett a luat la un moment dat o turnură întunecată atunci când avea 28 de ani. Saundra era mama a doi copii și avea o viață fericită – asta până când soțul ei a început să se comporte ciudat.

Acesta a început să o abuzeze atât fizic cât și mental, iar Saundra a suferit din cauza lui răni grave. Timp de 12 ani ea a ales să le ascundă de lumea exterioară, purta mereu o mască în public, dar, într-o zi, totul s-a schimbat.

La un moment dat chipul ei era atât de afectat încât fața se infectase, iar infecția începuse să îi mănânce țesutul feței. Când în sfârșit a mers la spital, i s-a spus că mai are doar trei zile de trăit. Dar a supraviețuit, și apoi a fost suficient de puternică pentru a se salva pe sine și pe copiii ei din fața pericolului care devenise soțul său de la acea vreme.

După ce a scăpat din casa groazei, Saundra a ales să își ascundă rănile, de parcă ei ar fi trebuit să îi fie rușine: purta o mască de fiecare dată când ieșea în public. Asta până într-o zi când a întâlnit-o pe Deborah Alessi, care fusese și ea abuzată și avea o organizație non-profit împreună cu soțul său, organizația încerca să ajute femei vulnerabile.

Organizația i-a oferit Saundrei tot sprijinul și au ajutat-o să se pună pe picioare, iar soțul lui Deborah, care este chirurg, a operat-o pentru ca femeia să își poată deschide iar ochiul stâng și gura, suficient de mult cât să se poată hrăni normal.

Astăzi Saundra nu are nicio problemă cu a-și trăi viața fără mască. Tot ajutorul pe care l-a primit de la organizație a fost gratis, cu o singură condiție, Saundra va ajuta și ea alte femei care se află în aceeași situație. Acum ea declară: ,,Dacă pot vorbi cu o singură persoană și îi pot da speranță că ce se întâmplă nu e normal și că nu trebuie să treacă prin așa ceva, cred că asta e cea mai importantă slujbă a mea de acum înainte”.

Așa arată o femeie curajoasă, puternică și frumoasă:

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!