Primele imagini cu femeia însărcinată care s-a aruncat în faţa trenului împreună cu cele trei fiice: ‘Era grav bolnavă! Se dădea cu capul de gard!’

Alexandra Braunstein, fostă Nedelcu, femeia în vârstă de 30 de ani care a şocat o ţară întreagă după ce a ales să se arunce în faţa unui tren împreună cu cele trei fiice ale sale, suferea de o depresie severă de ani de zile.

Reporterii Observator au intrat, astăzi, în casa Alexandrei şi au stat de vorbă cu rudele acesteia pentru a căuta un răspuns la întrebarea pe care fiecare român şi-a pus-o după teribilul gest: ‘De ce?’.

Rudele tinerei au povestit că aceasta era depresivă încă din clasa a VIII-a şi, deşi îi erau prescrise pastile, femeia le arunca la gunoi. Încă din şcoală, Alexandra a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Profesor Doctor Alexandru Obregia, rudele povestind că avea puternice episoade de căderi nervoase.

Oamenii au mai povestit că fata se dădea cu capul de gard, îi arunca hainele mamei sale din dulap, iar în ultima perioadă, de când era însărcinată, se lovea cu pumnii în burtă pentru a scăpa de copil.

De asemenea, în biletul de adio scris pe o bucată de foaie ruptă dintr-o agendă, Alexandra a scris: ‘Îmi pare rău! Nu mai pot suporta suferinţa! Sunt însărcinată cu un copil pe care nu îl vreau şi nu vreau ca fetele mele să sufere ca mine’.

ÎNTORSĂTURĂ DRAMATICĂ în cazul mamei ucise de tren împreună cu cei trei copii. CUMNATA ei povesteşte ultimele clipe de viaţă ale tinerei

Cumnata victimei a povestit, pentru presa locală, că nu crede în ipoteza sinuciderii, ea crezând că femeia ar fi CĂZUT în faţa trenului.

„Cred că o avea pe cea mică în braţe şi pe celelalte mai mari, de mână. Nu cred că s-a sinucis. Nu a fost atentă, mai mult ca sigur. A venit la mama ei în vizită şi acum voia să plece acasă. Dacă era certată cu soţul, nu mai pleca. S-au îmbrăcat şi au zis că pleacă acasă. Nu voia să divorţeze. Dacă era să divoreţeze nu mai făcea şi al patrulea copil”, a povestit cumnata femeii, Florica Nedelcu.

Astfel, femeia spune că biletul pe care l-a lăsat femeia se referea la faptul că nu mai suporta situația de la mama ei și intenționa să plece acasă, nicidecum să se sinucidă.

Pe o foaie ruptă dintr-o agendă, tânăra a scris după ce a plecat de la mama ei: ‘Îmi pare rău, nu mai suportam”.

Femeia a fost ucisă de tren, împreună cu cei patru copii ai săi, în timp ce traversau calea ferată fără să se asigure, ieșind brusc dintr-o pădurice de lângă șinele de tren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *