Primele detalii despre NUNTA Simonei Halep. Invitatul surpriză de pe LISTĂ: E un cântăreț iubit

Au ieșit la iveală primele detalii despre nunta Simonei Halep. Tenismena a vorbit la Virgin Radio despre planurile sale de viitor și că, atunci când va face nuntă, îl va chema să-i cânte Andrea Bocelli.

Simona Halep se gândește la nunta ei

„La nunta mea l-aș chema să cânte pe Andrea Bocelli. L-am întâlnit recent. Am făcut o poză cu el şi chiar am fost emoţionată. Nicodată n-am fost aşa de emoţionată întâlnind pe cineva. (…)

La prima întâlnire am purtat pantaloni. N-am fost niciodată în fustă la o întâlnire. Dansez foarte mult, dar la petreceri private. În club, dacă merg, nu dansez foarte mult”

, a declarat tenismena pentru Virgin Radio.

„Când mă trezesc nu mă uit pe Facebook, ci pe Instagram. Am şi Facebook, dar nu-l folosesc mai deloc. Twitter n-am pe telefon. Instagram folosesc. Chiar postez des. Şi am un joc, se numeşte Fix. E interesant, dar numai când mă plictisesc. Atunci când sunt în aeroport.

Nu urmăresc YouTube și nici nu mă uit la seriale. Urmăresc doar un serial turcesc, care mă deconectează, mă scoate din ale mele şi îmi place să mă uit. Dar nu sunt la zi cu ele. Mă uit când am timp. Se numeşte „Mireasă din Istanbul“, dar nu e la televizor”, a adăugat sportiva.

Slăbește și nu se mai oprește! Actrița din telenovelele românești e de nerecunoscut

Doinița Oancea, cunoscută publicului pentru rolul din „Inimă de țigan” e complet schimbată. Vedeta care a fost cuplată de presă cu frumușelul Augustin Viziru s-a pus serios pe slăbit.

La recenta apariție publică, Doinița i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Actrița a dezvăluit unde vrea să se oprească, pentru că încă nu e mulțumită de forma ei fizică.

„Cred că am slăbit încă două kilograme, adică ajung înapoi la greutatea pe care mi-o doresc. Azi dimineață m-am cântărit înainte să ies pe ușă, aveam 51 de kilograme și 100 de grame. Eu mă bucur nespus, vreau să am 49 de kilograme.
Nu știu însă dacă o să-mi permită organismul. Ideea este că am foarte multe proiecte, toate în aceleași timp. La mine ori e o perioadă d-aia în care mi se pare că nu fac nimic și aproape că intru în niște stări proaste, ba se aglomerează de nu mai știu pe unde să scot cămașa”
, a declarat frumoasa brunetă.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!