Povestea tinerei care s-a aruncat împreună cu copiii în faţa trenului: ‘Îşi dădea cu pumnii în burtă ca să piardă sarcina’

Alexandra, tânăra în vârstă de 30 de ani care şi-a pus capăt zilelor, astăzi, împreună cu cei trei copii ai săi, suferea de o depresie puternică.

În trecut, ea a fost internată de două ori la Spitalul Clinic de Psihiatrie Profesor Doctor Alexandru Obregia şi chiar a pierdut o sarcină după ce s-a lovit singură cu pumnii în burtă.

Însărcinată în şase luni, Alexandra le-a povestit rudelor că nu mai suportă să aibă un alt copil şi că se certa des cu soţul ei. Rudele au mai povestit pentru reporterii Observator că în trecut, tânăra a pierdut o sarcină după ce şi-a dat cu pumnii în burtă, iar în prezent făcea acelaşi lucru pentru a scăpa de sarcină.

Scăpată de sub control şi suferind de o depresie puternică, tânăra şi-a luat cei trei copii şi s-a aruncat în faţa unui tren, în această dimineaţă, în zona haltei Brăneşti, judeţul Ilfov. Atât femeia, cât şi cei trei copii cu vârste cuprinse între trei şi 12 ani, au murit pe loc.

Ce a scris tânăra însărcinată pe biletul de adio înainte de a se arunca în faţa trenului împreună cu cei trei copii!

Alexandra Brăuşte, în vârstă de 30 de ani, şi-a pus capăt zilelor, astăzi, împreună cu cei trei copii, în zona haltei Brăneşti din judeţul Ilfov, lăsând în urmă un bilet de adio.

Pe o foaie ruptă dintr-o agendă, tânăra a scris: ‘Îmi pare rău, nu mai suportam suferinţa!’.

Trupurile celor trei copii cu vârste cuprinse între trei şi 12 ani, dar şi al tinerei însărcinate au fost ridicate de angajaţii Institutul de Medicină Legală pentru a fi transportate la morgă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *