Plecase la muncă în Italia, ca batantă… în România trebuia să ajungă cu o MAȘINĂ FUNERARĂ. Ce s-a întâmplat pe drum este îngrozitor… șoferul se luptă pentru propria viață

Publicitate

Un accident teribil a avut loc, sâmbătă, în Italia, când o mașină funerară condusă de un român de 30 de ani, Ovidiu Szatmari, s-a izbit frontal cu un alt autovehicul, condus de o tânără italiancă de numai 19 ani, Alessia Rossin, scrie presa italiană.

Publicitate

Accidentul s-a petrecut în localitatea Mezzogoro, unde automobilul Kia Rio condus de Alessia Rossin s-a ciocnit cu mașina funerară care aparținea unei firme din Simleu Silvaniei şi care transporta în România trupul neînsufleţit al unei femei de 64 de ani, Doina Pop, scrie site-ul estense.com.

Impactul a fost unul extrem de violent, ambii conducători auto fiind prinși între fiarele contorsionate ale mașinilor.

Publicitate

Echipele de descarcerare au muncit mai multe ore pentru scoaterea şoferului maşinii funerare, care a fost apoi transportat cu elicopterul la spitalul Maggiore din Bologna. Starea lui este gravă, el fiind internat la terapie intensivă.

Şi starea studentei de 19 ani, care abia îşi luase carnetul de conducere, este gravă, ea fiind transportată la spitalul din Cesena.

Publicitate

Potrivit sursei citate, trupul neînsuleţit al femeii care urma să fie adus în România a ajuns la morga unui spital din Lagosanto. Doina Pop plecase la muncă în Italia, ca batantă.

Publicitate
x

Check Also

Primele gemene din lume cu culori diferite ale pielii au crescut: Priviți-le cum arată acum!

Protagonistele acestui reportaj realizat de echipa „Inside Edition” sunt două tinere frumoase care nu numai ...