PLAN DIABOLIC! Motivul HALUCINANT pentru care tatăl şi-a înjunghiat fiul de 5 ani şi i-a scos intestinele, încercând să îl omoare

O tentativă de omor urmată de o sinucidere au zguduit România sâmbătă noaptea. Un tată şi-a înjunghiat fiul de 5 ani, i-a scos intestinele şi a vrut să îl omoare. Rudele l-au oprit, apoi a fugit şi s-a sinucis. Motivul acestei grozăvii e de necrezut. Bărbatul a vrut să o facă să sufere pe soţia lui.

Florin avea 37 de ani şi era IT-ist la o firmă de sisteme de securitate din Bucureşti. Fiul lui era venit la ţară, lângă Panciu, cu bunica paternă, în vacanţă. În Capitală, Oana, soţia lui Florin şi mama micuţului, îl anunţa că vrea să divorţeze. A fost momentul care a declanşat nebunia în capul bărbatului.

A vrut să o facă să sufere pe femeie şi a pus la cale un plan îngrozitor. A plecat spre Panciu, agitat, alături de sora lui, care a bănuit că ceva nu e în regulă cu el. Ajuns în Moldova, a petrecut toată ziua împreună cu fiul lui. Spre seară însă a intrat în casă şi l-a înjunghiat pe micuţ în abdomen. I-a scos efectiv intestinele, încercând să îl ucidă, şi doar intervenţia rudelor au făcut ca asta să nu se întâmple.

Rude care au fost nevoite să îl muşte şi să îl lovească, pentru a-l îndepărta de copil. Iar în timp ce toţi din casă încercau să salveze băiatul, tatăl criminal a fugit, s-a urcat în maşină şi a demarat în trombă! S-a oprit într-un copac, iar acul de la kilometraj indica 180 km/h. Nici urmă de frâne, înainte de impact.

Cunoscuţii cred că totul a fost premeditat şi planul era să îl omoare pe copil, apoi să se sinucidă, pentru a o face pe soţia lui să sufere. O pedepsea, cumva, pentru că îşi dorea să divorţeze. Cei doi erau căsătoriţi de 7 ani.

Trei romi au şicanat în trafic un motociclist şi au primit o BĂTAIE CRUNTĂ! Bărbatul este POLIŢIST crescut în Trupele Speciale şi luptător K1!

Câteva momente de distracţie în trafic pentru trei romi au avut un sfârşit de coşmar. Au şicanat în trafic un motociclist, iar asta s-a transformat într-o poveste demnă de filmele de comedie. „Ţinta” aleasă era un poliţist. Însă nu unul obişnuit. 

Cei trei, aflaţi într-un autoturism BMW, l-au tot şicanat pe omul legii, pe drumul Curtea de Argeș – Pitești, cursa începâd undeva în zona Borlești și sfârșidu-se în intersecția din comuna Bascov. În momentul în care l-au atins cu maşina, acesta s-a hotărât să le aplice o lecţie.

Zis şi făcut! A reuşit să-i pună pe doi dintre ei la pământ, în vreme ce al treilea a fugit. Omul legii, care este polițist în Albeștii de Argeș, se afla în timpul liber. În urma încăierării, a fost lovit în zona brațului, rană pentru care primește acum îngrijiri medicale.

Este vorba de George Fir, un polițist crescut în Trupele Speciale, luptător K1, fostă gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo şi pe care l-a însoțit  în deplasările în teren, pentru cercetări sau identificare de martori. Fost agent argeşean de la SPIR (Serviciul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă), foarte cunoscut ca practicant de arte marțiale și luptător în competiții de tip K1.  Unul dintre monștrii sacri ai Poliției argeșene.

După ce fusese hărtuit tot drumul dinspre Curtea de Argeș către Pitești și lovit în zona intersecției din Bascov, a fost nevoit să se apere în momentul în care indivizi coborâți din BMW au scos niste bâte și alte scule din dotare.

Autorităţile au dispus întocmirea unui dosar penal.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *