Petrecere de lux la 28 de ani! Iubitul blondinei a dat din casa! Ce iubeste cel mai mult la Lore.

Loredana Chivu a implinit 28 de ani si a sarbatorit asa cum se cuvine. Mai fericita ca niciodata, la bratul iubitului sau, blondina spune ca a avut parte de cea mai frumoasa aniversare.

„Am stat o ora la machiaj, trei ore la par. Nu sunt toti invitatii, mai astept sa ajunga. Le multumesc tuturor ca au avut placerea sa vina alaturi de mine. Cu fiecare an care trece, imi doresc ceva nou si iau tot ce este mai bun. Ma simt ami puternica, mai isteaza. Traiesc fara regrete, merg inainte cu capul sus. Lipseste mama de aici, dar mama nu prea este cu cluburile. Ea mi-a luat aceasta cruciulita. Vreau sa-i spun ca o iubesc.

Iubitul meu imi face foarte multe cadouri. Prezenta lui in viata mea este un cadou”, a declarat Loredana Chivu.

„Imi place caracterul ei foarte mult. As schimba foarte putine la ea. Ea este o fata deosbita, se muleaza. Se mai schimba pe parcurs. Noi suntem de ani impreuna, pana acum totul este ok. Imi face de mancare, face curat, imi calca camasile. Inelul de logodna o sa-l primeasca cand vom fi amandoi 100% siguri ca totul merge ca pe roate. Eu sunt mai perfectionist si astept sa fie totul ca pe roate. Si eu imi doresc tot 3 copii”, a declarat iubitul Loredanei.

„Noi am mai locuit 2 ani de zile impreuna, acum stam din nou, dar am fost despartiti 1 an. Cand astepti inelul nu vine, asa ca e mai bine sa nu ai asteptari. Eu imi doresc 3 copii”, a mai spus Loredana.

De ce trebuie să faci cel puţin 10.000 de paşi pe zi

Ai auzit de teoria celor 10 000 de pași? Mulți experți sunt de acord că oamenii ar trebui să facă cel puțin 10 000 de pași pe zi, echivalentul mersului pentru aproximativ 8 km.

În funcție de nivelul actual al activității dvs., acest lucru poate părea o mulțime, dar este o figură ușoară pe care trebuie să o păstrați în minte și să depuneți eforturi. Orice activitate este mai bună decât deloc, desigur, astfel încât aceasta ar putea servi drept obiectiv pe termen lung în timp ce atingeți obiective mai mici, mai ușor de atins pe termen scurt.

În afară de tendințele evidente de urmărire a fitnessului cu dispozitive cum ar fi Fitbit sau Jawbone, multe telefoane vin acum cu aplicații încorporate pentru mers pe jos, iar pedometrele de bază sunt destul de ieftine în aceste zile. Cel puțin, având în vedere acest obiectiv și urmărind pașii dvs. poate fi o modalitate foarte bună de a nota cât de activ sunteți în viața de zi cu zi.

Dacă aveți un loc de muncă la care staţi în picioare, puteți găsi obiectivul de 10.000 de pași ușor de realizat, în timp ce dacă aveți o slujbă de birou sau stați la birou toată ziua, acest lucru poate părea imposibil. (Promit, nu este!) Cu toate acestea, urmărirea pașilor dvs. vă va încuraja să măriți mișcarea pe tot parcursul zilei și să faceți schimbările necesare pentru a vă duce acolo, cum ar fi mersul pe jos la locul de muncă, mersul pe jos la birou, luarea scărilor, o cursă de aerobic, o excursie pe jos etc.

Istoria obiectivului de 10.000 de pași
În anii 1960, pedometrele care erau vândute în Japonia au fost comercializate sub numele de “mano-kei”, ceea ce se traduce la “10000 de metri pași”, potrivit lui Catrine Tudor-Locke, director al Laboratorului de comportament de mers pe jos al Centrului de Cercetare Biomedicală Pennington din Baton Rouge. Deci, în timp ce teoria în sine nu se bazează pe știință, cercetarea arată că mersul pe jos oferă multe beneficii, iar 10.000 de pași este un obiectiv bun.

Un studiu a constatat că mersul pe jos pentru cel puțin două mile pe zi poate reduce șansele de spitalizare de la un episod sever de boală pulmonară obstructivă cronică cu aproximativ jumătate.

Un alt studiu a constatat că mersul pe jos de zi cu zi a redus riscul de accident vascular cerebral la bărbații cu vârsta peste 60 de ani. Mersul pe jos timp de o oră sau două ar putea reduce riscul unui bărbat de a dezvolta accident vascular cerebral cu o treime, indiferent de ritmul de mers pe jos. Același studiu a concluzionat că mersul pe jos zilnic timp de 3 ore a redus riscul la două treimi.

Plimbarea este bună pentru toţi
Deși mersul pe jos poate fi un instrument uimitor pentru persoanele sedentare, supraponderale sau, în general, inactive, nu va crește considerabil nivelurile de fitness ale celor deja active. Cu toate acestea, poate fi un instrument uimitor de întreținere și oferă alte beneficii, cum ar fi gestionarea stresului.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!