Patronul englez către angajatele din România: „M-am săturat până peste cap de voi, sunteţi nişte animale împuţite!“

Angajatele unei fabrici de textile din Păuleşti, judeţul Prahova, au fost umilite de patronul firmei la care lucrează – englez – pentru că au îndrăznit să-şi ceară salariile la timp. Una dintre angajate a înregistrat momentul cu camera video a telefonului.

În clipul video apare și o persoană care traduce mesajele patronului englez. Într-una din intervențiile sale, aceasta le spune muncitoarelor să nu mai comenteze faptul că vor primi salariile cu întârziere, pentru că patronul nu mai este dispus să le mai asculte.

„Încercaţi să nu veniţi cu replici pentru că nu mai este dispus să le mai asculte. Aveţi două opţiuni: ori la 4.10 plecăm acasă fără salarii, ori aşteptăm până cel târziu ora 06.00, dar veţi lua salariile”, spune aceasta.

Aceste cuvinte creează rumoare în încăpere, motiv pentru care angajatele încep să-şi ceară drepturile. În momentul în care bărbatul aude vocile femeilor, acesta îşi iese pur şi simplu din minţi şi începe să le înjure în limba engleză. Printre altele le spune: „M-am săturat până peste cap de voi, sunteţi nişte animale împuţite!”.

În momentul în care bărbatul comentariile femeilor, îşi iese pur şi simplu din minţi şi începe să le înjure în limba engleză. Printre altele le spune: „M-am săturat până peste cap de voi, sunteţi nişte animale împuţite!”.

“Urmărind clipul mi s-a ridicat părul pe mână și am trecut de la furie la umilință la lacrimi. M-am simțit umilit alături de lucrătoarele de acolo. Asta e România de astăzi, asta e România prosperă a Codului Muncii, în care guverne așa-zis socialiste și așa-zis reformatoare s-au perindat pe la putere, a statului care oferă avantaje fiscale fabricilor care își relochează activitatea la noi, a hainelor fancy pe care scrie ‘fabricat în UE’, a exploatării zilnice și nemiloase a unor clase întregi de oameni. Și da, e și despre feminism și condiția femeii la locul de muncă. Priviți și ascultați cu atenție.” – a scris pe facebook Vlad, utilizatorul care a publicat filmulețul pe care îl puteți urmări mai jos:

Amendat de politisti pentru ca produce pepeni prea mari. „Ciocu’ mic! Sigur ii aduci din alta parte…”

Un agricultor a fost amendat cu suma de 1000 de lei de politistii care nu l-au crezut ca pepenii pe care ii vinde sunt din productia proprie.

Un agricultor din comuna Deleni a fost amendat cu 1000 de lei in urma unui control efectuat, duminica, in piata Traian, de politistii locali. Oamenii legii i-au spus ca sunt nereguli la carnetul de comercializare, insa producatorul suspecteaza altceva. Potrivit acestuia, adevaratul motiv ar fi faptul ca “zemosii” lui, foarte apreciati de vasluieni, le strica apele celorlalti comercianti.

Cand mi-au dat amenda, mi-au spus ca e imposibil sa am o cultura asa mare de pepeni si ca ii aduc din alta parte. Probabil, dupa mintea lor, ii aduc din Olanda, cu elicopterul. I-am invitat sa-mi vada pamantul unde am pusi pepenii, sa vada cat de mult muncesc ca sa ii obtin, insa raspunsul lor m-a lasat fara cuvinte: ‘ciocu’ mic, ca vorbesti cam mult’ “,a declarat Paul Comisescu, cel amendat de politistii locali.

Barbatul nu se afla la prima incercare de intimidare de acest fel si spune ca va contesta amenda in instanta. “Nu e prima data cand contest amenzile celor de la Politia Locala. In toate cazurile am avut castig de cauza”, ne-a mai spus acesta. In ultimii ani, tot mai multi producatori de legume si fructe din jurul Vasluiului au fost trimisi la plimbare, dupa ce administratia pietelor impreuna cu politistii locali i-au amendat pentru tot felul de chichite, scrie vremeanoua.ro.

Citeste mai multe AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *