Părinții au mers la MORMÂNTUL FIULUI și au văzut că doar la el era IARBA VERDE. Prima dată au crezut că e un MIRACOL, dar când au aflat adevărul, au început să PLÂNGĂ de DURERE. Ce se întâmpla ZILNIC la mormântul fiului lor

Publicitate

Raymond și Rachel Villasenor au fost forțați să spună la revedere fiului lor, Joseph, mult prea devreme. Acesta era sergent în armata aeriană americană și a murit la 36 de ani.

Publicitate

Joseph și-a servit țara timp de 16 ani înainte să moară, în 2010. Dar într-o zi, când părinții lui îi vizitau mormântul, au observat că numai iarba de pe mormântul lui era verde, toate mormintele din jur erau complet maronii și uscate. Nu-și puteau crede ochilor și au crezut că e un adevărat miracol.

Jake Reissig, în vârstă de 86 își pierduse recent soția, și venea uneori la cimitir pentru a-i aduce flori, când a văzut o femeie în lacrimi. Așa că Jake a mers să o liniștească, iar ea i-a zis că e tristă fiindcă fratele ei fusese luat din această lume prea devreme.

Publicitate

După ce Jake a plecat din cimitir, și-a promis că va face ceva pentru Joseph. Așa că, în fiecare zi, când venea la momrântul soției, el uda atât mormântul femeii, cât și pe al lui Joseph.

Când părinții lui au aflat motivul, nu au putut face altceva decât să îl îmbrățișeze pe acest bătrân pentru gestul lui incredibil.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Primele gemene din lume cu culori diferite ale pielii au crescut: Priviți-le cum arată acum!

Protagonistele acestui reportaj realizat de echipa „Inside Edition” sunt două tinere frumoase care nu numai ...