Părintele Pomocraci cântă la Untold, deși nu e genul lui: în public sunt și câțiva adulți!

Apariție inedită la Untold! Părintele Pomocraci s-a urcat pe scenă cu pseudonimul „Amin vă-n Burlan” și a început să cânte la un instrument străvechi cunoscut și ca „ciocan”.

Vom reveni cu amănunte și, dacă se schimbă legile între timp, poate chiar cu imagini.

Aţentie fumători! Poliţiste sub acoperire merg prin baruri şi oferă ţigări clienţilor

Vasile Miriuţă, locatar al barului Dorel din Ferentari, ni se plănge cînd pe un umăr, cînd pe celălalt: „Beam doar vin, căci sunt şi eu în post ca tot creştinul. Deodată, se apropie de mine o doamnă bine, că ziceai că-i Monica Tatoiu, şi-mi oferă o ţigară şi un foc. Intimidat de prestanţa şi alura ei de intelectuală, am acceptat de prost ce sunt. Ei bine, aceea ţigară m-a costat 100 lei. Am plătit-o pe loc, căci avea o casă de marcat la el. E o slabă consolare, dar măcar o să particip astfel la tombola bonurilor fiscale.”

La fel a păţit-o şi Samuel Pătraşcu: „Eram cu băieţii la o bere sărbătorind 2 ore de muncă neîntreruptă. Trece o individă distinsă pe lîngă noi, de ziceai că-i tehnician agronom sau medic veterinar. Se opreşte, se apleacă şi mă întreabă dacă ţigara culeasă de pe jos nu-i a mea. Eu, hapsîn, am şi înhăţat-o. A continuat cu un gest de rară politeţe, spunînd că ar fi onorată să îmi ofere un foc. Bineînţeles, pe lîngă foc, mi-a oferit şi o amendă de 300 lei.”

Toate aceste comportamente, chiar dacă par, la o vedere superficială, uşor reprobabile, sunt spre binele nostru. Dar doar aşa, bugetul statului va avea bani pentru autostrăzi, spitale, cămine de bătrîni şi alte fleacuri care vor transforma viaţa din România în una mirifică.

Bomba bombelor în LOFT Mamaia: Un cocalar a tras şi de a doua stică de Cola în doar 10 ore!

El săracul ar fi tras și mai puțin de colele alea, dar avea microbuz spre București și trebuia să piardă cumva timpul până atunci. Dar ce zicem noi timpul, nu timpul, ci banii, că time is money.

Cel mai șmecher cocalar va fi ăla care își va dresa telefonul să meargă singur la LOFT și să-și dea check-in tot singur, că telefoanele nu fac consumație.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *