Olimpică de nota 10, o studentă la Medicină s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc

O tânără studentă la Facultatea de Medicină s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Oradea. Olimpică de nota 10 şi premiată de nenumărate ori la concursurile judeţe ori naţionale, Andrada Puţina era o tânără plină de viaţă, mereu cu zâmbetul pe buze, astfel că vestea sinuciderii a căzut ca un trăsnet peste cei care o cunosc.

Poliţiştii bihoreni au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările decesului tinerei de 21 de ani.

Sâmbătă dimineaţa, după ora 07.00, o tânără s-a aruncat de la etajul patru al blocului Cicero, din cartierul orădean Dimitrie Cantemir. În urma impactului cu solul, tânăra Andrada Puţina a rămas fără suflare. Încă nu se cunosc împrejurările evenimentului, anchetatorii făcând cercetări. Potrivit martorilor, fata era îmbrăcată doar în lenjerie intimă.

Andrada Puţina era din Zalău şi era studentă, în anul doi, la Medicină Dentară, şi studentă în primul an, la Medicină Generală. Era singură la părinţi.

Colegii spun despre ea că era o fată care avea mereu zâmbetul pe buze, avea planuri şi nu îşi pot explica gestul tinerei.

“Nu pot să cred aşa ceva… Aveam atâtea planuri împreună şi un viitor în faţă… Nu o să te uit niciodată “sora” mea nebună..ştiu că vei fi alături de mine de acolo de sus.. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun!”, a scris pe Facebook una dintre prietenele Andradei.

“Nu o să te uităm niciodată, prietena şi colega noastră dragă! Dumnezeu să te odihnească! Ne vom aminti cu drag de zâmbetul tău..”, a scris un coleg.

Citește mai mult pe adevarul.ro