Obisnuia sa bea trei sticle de vin pe zi si, cand a inceput sa ii creasca burta, toti au crezut ca a ramas insarcinata cu un necunoscut. Cand i-au facut o ecografie, doctorii au fost socati sa descopere ce crestea, de fapt, in burta ei

Se spune ca un pahar de vin pe zi e bun pentru sanatate, insa excesul de alcool poate avea consecinte tragice si ireversibile.
Jo, o britanica de 35 de ani, a ajuns subiect de stiri dupa ce cazul ei a fost mediatizat de BBC. Tanara ajunsese sa bea chiar si trei sticle de vin pe zi iar abuzul de alcool i-a distrus ficatul, imbolnavindu-se de ciroza.

Ficatul nu a mai facut fata cantitatilor uriase de toxine, alcool si nutrienti pe care trebuia sa le filtreze si a cedat. Pe exteriorul organului au aparut rani si inflamatii iar  in cavitatea abdominala s-au acumulat lichide in cantitati uriase, ceea ce facea ca burta ei sa arate ca si cum era insarcinata.

Doctorii au reusit sa ii dreneze lichidul, prin intermediul unei proceduri dureroase iar Jo a renuntat la alcool, insa ficatul ei nu isi va mai reveni niciodata, sansele ei de suprafietuire fiind minime.Singura ei sansa de vindecare e un transplant de ficat, insa in cazul in care va gasi un donator compatibil in timp util, noul organ ar putea fi respins de corpul ei.

Iata inca o dovada ca abuzul de alcool e un pericol real pentru consumatori.

Femeia care cerșește sex de la logodnicul ei în fiecare zi. Motivul este înfricoşător

O femeie din Marea Britanie, pe nume Amanda Mc Laughlin, în vârstă de 23 de ani, trebuie să-și roage iubitul pentru a face sex cu ea, totul din cauza unei boli rare, care o face să fie constant excitată.

Amanda suferă de sindromul excitrii genitale. Această boală o face mereu să se simtă mereu în pragul unui orgasm, iar dacă nu se eliberează de tensiunea sexuală, începe să se simtă rău, scrie metro.

”Ai putea crede că dacă faci sex, dispare, dar nu este adevărat. Uneori plâng și mă rog de logodnicul meu să facă sex cu mine doar pentru a elibera tensiunea pe care o am”, a susținut Amanda, potrivit metro.co.uk.

Până în prezent nu s-a găsit niciun tratament pentru această boală, dar femeia urmează mai multe prescripții medicale.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *