O tânără din Timișoara a fost lovită cu picioarele şi izbită de asfalt de mai mulţi bărbaţi de etnie rromă! Motivul este unul uluitor: Ce vină avea fata?

O tânără a ajuns la spital, joi, în urma unui scandal izbucnit pe strada Brașov din Timișoara, acolo unde a fost bătută de doi indivizi de etnie rromă.

Potrivit poliţiştilor, scandalul a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, aproape de miezul nopţii, pe strada Braşov din Timişoara, locuită în mare parte de cetăţeni de etnie rromă.

Victima a fost lovită cu picioarele şi a fost izbită cu capul de o maşină şi de asfalt de mai mulţi bărbaţi care coborâseră din autoturism în momentul când victima a încercat să iasă din casă, relatează News.ro.

„Este vorba despre un conflict mai vechi între două familii de romi, care a reizbucnit. A fost agresată o persoană de sex feminim de către doi bărbaţi, cu toţii romi. Deocamdată, se fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat”, a declarat Ionuţ Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

„Motivul e bine știut, poate și de toate autoritățile. Fata e o fată liniștită, o cunosc de mai mult timp. Este și ea de etnie romă, am înțeles că e din altă familie și nu au loc toți pe stradă. Au încercat s-o facă să plece. Au bătut-o ca în filme, i-au dat cu capul de mașină, de asfalt”, spune unul dintre locuitorii din zonă, conform tion.ro.

Înfiorător! Cum şi-a obligat mama sinucigaşă din Brăneşti copiii să se arunce în faţa trenului! Fetiţele nu au putut face nimic pentru a se salva:

Mama a trei copii si insarcinata cu al patrulea, o femeie din Branesti a socat o tara intreaga dupa ce a decis sa isi puna capat zilelor. Femeia si-a luat cei trei copii cu ea si s-a aruncat in fata trenului.

Potrivit marturisirilor facute de vecinii femeii, se pare ca victima avea mari probleme acasa, din cauza geloziei sotului ei. Mai mult, aceasta ar fi incercat in anul 2009 sa divorteze de barbat, insa dupa un timp, ea a renuntat la actiunea de divort pe care o inaintase, fara a se cunoaste motivele.

Totodata, se pare ca femeia ar fi fost si hartuita in ultima perioada si se chinuia sa scape de o anumita persoane.
Autoritatile au deschis o ancheta in acest caz.

Mecanicul de locomotivă a dat noi detalii despre cum şi-a omorât femeia însărcinată familia. Aceasta a tras de fetiţele sale şi le-a obligat să renunţe la viaţă. ”Era cu copilașii în față și s-a aruncat în fața trenului. Am claxonat. A ieșit din pădure și s-au aruncat cu toții, în fața trenului. Pe unul îl avea în brațe, pe ceilalți i-a târât”, a spus mecanicul la Antena 3.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *