O prăjitură căreia nu îi poți rezista

117

Ingrediente
1 cană de apă
3 linguri unt
1 vârf de cuțit de sare
1 cană făină
3 ouă
400 grame cremă de brânză
1 conservă lapte condensat îndulcit
1 lingură vanilie
1 pachet de gelatină dizolvată in 1/4 cană de apă rece
1 cană frișcă
Zahăr și scorțișoară după gust

Mod de preparare

 1.Într-o cratiță se amestecă apă, unt și sare, apoi se pune pe foc. Se adaugă făina și se amestecă.
 2. Se ține pe foc câteva minute și se amestecă.
 3. Se adaugă ouăle pe rând, amestecând bine compoziția.
 4. Se transferă aluatul într-o pungă și apoi se întinde formând o formă în spirală.
 5. Se congelează.
 6. Pregătim o cratiță cu ulei fierbinte la 175C.
 7. Spirala se ține in uleiul fierbinte până când capătă culoare.
 8. Se transferă pe o farfurie și se presară deasupra cu scorțișoară si zahăr.
 9. Pentru cremă, folosim un castron în care amestecăm crema de brânză, laptele, vanilia și gelatina.
10. Se răstoarnă crema rezultată iar prăjitura se păstrează la frigider aproximativ 4 ore sau cât considerăm că este nevoie.
11. Se presară zahăr și scorțișoară după gust.
12. Poftă bună!


DISTRIBUIȚI