O mai stii pe Daniela Aedo, protagonista telenovelei „Ingerasul”? Cum arata azi

O mai tii minte pe Daniela Aedo? Poate ca numele ei nu-ti spune nimic, dar daca iti spunem ca a interpretat-o pe micuta Dulce Maria in telenovela „Ingerasul”, parca iti amintesti ceva, nu?

Actrita care avea doar 5 ani cand telenovela in care a fost protagonista era in voga are acum 21 de ani. Este o adevarata domnisoara si continua sa fie una din cele mai ravnite figuri publice din America Latina.

Fenomenul „Ingerasul”, datorat actritei Daniela Aedo

Daniela Aedo a debutat in telenovela „Vivo por Elena” (1998), unde o interpreta pe Isabel. Rolul care a facut-o celebra a fost fara doar si poate cel din „Carita de angel” (Ingerasul).

Jocul actoricesc din „Ingerasul” a pus-o pe listele mai multor producatori de telenovele. A aparut apoi in „Contra viento y marea”, „Plaza Sesamo” si „Mi pecado”, cea din urma fiind ultima ei aparitie pe micul ecran (2009).

Daniela Aedo a castigat premiul „Talento infantil del ano” in 2002, in cadrul decernarii premiilor INTE. Trofeul s-a datorat, evident, telenovelei „Carita de angel”. La cei 21 de ani, Daniela este chitarista, cantareata si compozitoare. A fost primita la Berklee College of Music, una din cele mai ravnite scoli de muzica din lume.

Daniela este urmarita pe retelele de socializare, iar pe Youtube face furori cu talentul ei muzical. Vezi mai jos un videoclip recent cu artista, in care canta la chitara.

Telenovela „Ingerasul” a fost difuzata in anii 2000 si 2001 in Romania de postul Acasa TV. Din distributie au facut parte nume grele din industria telenovelelor precum Nora Salinas, Ana Patricia Rojo, Miguel de Leon, Lisette Morelos, Silvia Pinal si Juan Pablo Gamboa.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *