O bătrână a intrat în sediul unei bănci cu un sac plin cu bani și a cerut să vorbească cu directorul. Acesta a întrebat-o de unde are atâția bani, răspunsul ei a făcut să râdă cu lacrimi toată clădirea și a făcut-o și mai bogată! Uite ce i-a făcut directorului

Într-o zi o bătrână a intrat în Banca Canadei cu un sac plin de bani. A dorit să vorbeasca cu directorul pentru a-și deschide un cont.

Întrebată câți bani ar dori să depună, bătrâna răspunse 1,5 milioane$. Curios, directorul o întreabă de unde are atâția bani.

Bătrâna: Din pariuri.
Directorul: Din ce fel de pariuri?
Bâtrâna: De exemplu fac pariu cu dumneavoastră pe 250 000$ că aveți testiculele cubice.
Directorul a început să râdă, însă bătrână îl întreabă: Doriți să facem pariul?
Directorul: Bineînțeles! Pariez că testiculele mele nu sunt cubice.
Bătrâna: Atunci mâine dimineață la ora 10 sunt la dumneavoastră în birou și îl voi aduce și pe avocatul meu ca martor, dacă și dumneavoastră vă convine.
Directorul: De acord!

Seara, directorul a început să se îngrijoreze din cauza pariului și a petrecut ore lungi în fața oglinzii examinându-și testiculele. Le-a întors pe toate părțile, asigurându-se de fiecare dată că testiculele lui nu par în nici un caz cubice și sigur va câștiga pariul.

A doua zi, la 10 fix, bătrâna doamnă a sosit în biroul directorului, însoțită de avocatul ei.

Atunci, directorul și-a dat jos chiloții ca bătrână și avocatul ei să vadă cât mai bine totul. Bătrâna doamnă s-a apropiat și l-a întrebat dacă îi permite să le pipăie. „Bineînțeles, poftiți!” a spus directorul, fiind vorba de foarte mulți bani. „Verificati și asigurați-vă 100%!” Doamna zâmbind, s-a apucat de treabă.

Atunci, directorul a observat, că avocatul se dă cu capul de pereți. A întrebat-o pe bătrână doamnă: „De ce face asta?”

La care aceasta i-a răspuns: „Probabil pentru că am făcut pariu cu el pe 1.000.000 dolari că azi în jurul orei 10 dimineața voi ține în mână testiculele directorului Băncii Canadei!

Fata și-a făcut un selfie în fiecare zi, timp de un an. Dar la final, fotografiile au impresionat întreaga lume. Iată detaliul care le-a dat de gândit

Acest material video s-a răspândit imediat pe internet.

În fiecare zi, timp de un an, această fată și-a făcut un selfie. La început, totul părea să fie în regulă, femeia era fericită și puteai vedea cu ușurință strălucirea din ochii ei. Dar, cu timpul, lucrurile n-au mai stat așa, iar asta s-a văzut în fotografiile fetei.

Ziua de 25 noiembrie marchează Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeii. Potrivit statisticilor, una din trei femei din întreaga lume au experimentat măcar o dată violența fizică sau cea sexuală, în cea mai mare parte de către partenerul de viață.

Filmulețul de mai jos în care fata și-a făcut câte un selfie pe zi a fost produs ca o campanie de sensibilizare cu privire la violența domestică împotriva femeilor, de către o organizație non-profit.

„Ajutați-mă, nu știu dacă mai apuc ziua de mâine”, este mesajul pe care tânăra încearcă să-l transmită.

Cei care au privit deja imaginile au spus că este dureros să citești, dar să mai și vezi așa ceva. Atenție, imaginile pot avea un puternic impact emoțional!

În timp ce femeia din film este o actriță, din păcate, povestea se potrivește pentru mii de femei din întreaga lume.

Dacă și tu ești de acord că această problemă merită atenție, dă mai departe! Doar împreună putem ca poveștile miilor de femei abuzate să aibă un final fericit!

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!