O asistentă medicală a notat ce i-au spus pacienții în clipa morții. Mărturia care schimbă tot ce știai despre viață

Publicitate

Bronnie Ware, o asistentă medicală care a lucrat mulți ani într-un centru de îngrijire paleativă a împărtăşit cele mai întâlnite regrete ale oamenilor aflaţi pe patul de moarte. Aceasta a povestit emoţiile şi temerile experimentate de cei mai mulţi dintre pacienţi, incluzându-le într-o carte dedicată muncii sale, scrie upliftconnect.com.

Publicitate

„Oamenii cresc foarte mult sufleteşte când se confruntă cu propria mortalitate. Am învăţat să nu subestimez niciodată capacitatea cuiva de a evolua. Unele schimbări au fost fenomenale”, a mărturisit asistenta.

Când și-a întrebat pacienții ce regrete au și ce ar face diferit diferit dacă ar putea să o ia de la capăt, aceștia au dat răspunsuri dintre cele mai variate. Iată un top 5 al celor mai des întâlnite destăinuiri ale muribunzilor:

Publicitate
  1. Mi-ş dori să fi avut curajul să trăiesc o viaţă după bunul plac, nu influenţat de aşteptările celor din jur.
  2. Aş vrea să nu fi muncit atât de mult
  3. Aş vrea să fi avut curajul să-mi exprim sentimentele

  4. Mi-aş fi dorit să păstrez legătură cu prietenii mei

  5. Mi-aş fi dorit să fiu mai fericit

Mulţi nu şi-au dat seama până la sfârşit că fericirea este o alegere. Când şi-au întors faţa către ceea ce simt, au dorit să râdă din tot sufletul şi să revină din nou în viaţa lor, a explicat Bronnie.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

O femeie de 69 de ani a murit, sâmbătă, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia din cauza lipsei unei substanțe solicitată zilnic în ultimele șase săptămâni de reprezentanții spitalului, însă fără succes.

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a anunțat sâmbătă că o femeie de 69 de ...