“Nu mai puneți lacrimi.” Familia Denisei a transmis un ultim mesaj dureros, la două zile de la înmormântarea artistei

Întreaga familie a Denisei, mai ales părinții și sora, încearcă din greu să își reia viața de unde o lăsaseră, însă nimic nu poate umple golul pe care iubita lor Denisa l-a lăsat în urmă.

Soția lui Florin Pește, mătușa regretatei artiste, a postat un mesaj emoționant și dureros deopotrivă pe o rețea de socializare. Se pare că deși artista a avut în ultima perioadă a vieții o familie care a fost divizată în două tabere, toată lumea s-a unit pentru că pe ea o iubeau toți.

,,Ne este greu să învățam să trăim fără tine”, a scris soția lui Florin Pește.

Tot mătușa Denisei a fost cea care i-a apostrofat, înainte de moartea Denisei, pe fanii care postau mesaje pline de tristețe pe pagina Denisei:

,,Nu mai puneți lacrimi. Denisei nu-i place să-i plângă nimeni de milă. Iubește oamenii optimiști, cu zâmbetul pe buze, care o încurajează și o ajută să lupte. Starea de spirit contează cel mai mult”. La acea vreme, un fan i-a răspuns:

,,I-am pus o inimioară cu o lacrimi pentru că mă doare mult să o știu așa, dar dorința Denisei este pentru noi poruncă”. Acest schimb de mesaje datează din luna iunie.

Să sperăm că familia își va aminti de faptul că Denisa era mereu pozitivă și că asta îi va face să treacă puțin mai ușor peste această tragedie.