“Noi nu deservim orice gunoi”

„Vreau să vă povestesc o situație la care am fost martor. Aseară, întorcându-mă de la serviciu, mergeam pe bulevard și am intrat într-o cafenea să-mi cumpăr o cafea. La casă nu era rând mare (în față mea era o bătrână care se vedea că este săracă sau vagabondă, doi tineri, un bărbat mai în vârstă și eu). Bătrâna a spus barman-ului că a înghețat și a cerut un pahar cu apă fierbinte.

Am crezut că, barman-ul o va da afară, dar am greșit. El i-a pregătit un ceai, un pachet cu diferite copturi, o bucată de pâine și a condus-o la una din mesele localului. Și i-a spus să aștepte un pic, în câteva minute o va servi și cu o supă. Bătrâna a început să plângă de fericire.

Din motiv că aceasta a durat ceva timp, tinerii care stăteau în rând după bătrână au început să facă gălăgie, reproșau barman-ului că într-un local din centrul orașului nu trebuie să intre și să fie deserviți toți vagabonzii și gunoaiele.

Când a ajuns rândul celor doi să fie deserviți, barman-ul i-a ignorat și a început să primească comanda de la domnul din spatele lor. Băieții s-au indignat mult, iar barman-ul le-a răspuns pe scurt: „noi nu deservim orice gunoi”.

Trebuia să fi văzut fețele celor doi. Cu înjurături și țipete au cerut să vorbească cu managerul localului. Acesta din urmă a susținut poziția barman-ului și le-a cerut să nu mai vină în acel local.”

Respect.

Care este secretul atractivității unui bărbat pentru femeia ce trece de 40? Află de la un psiholog cu experiență

Către 40 de ani, cel mai probabil, că o femeie fără soț a văzut destul de mulți bărbați în viața sa, de aceea nu este atât de simplu s-o uimești cu ceva. Adesea, o cină banală la restaurant sau o vizită la cinema sunt lucruri demult depășite pentru ea.

Psihologul Lilia Ahremcik se încadrează și ea în categoria acestor femei, de aceea în numele lor a decis să adreseze bărbaților de astăzi următoarea scrisoare deschisă:

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *