Nicoleta Guta I-A Cantat La Inmormantare! Ti Se Face Pielea De Gaina! Rapusi De Durere Au Dat Zeci De Mii De Euro Numai Pe Dedicatii

Publicitate

Uneori, inmormantarile se dovedesc mult mai profitabile decat nuntile pentru manelisti. Nicoleta Guta a reusit sa stranga cateva mii bune de euro la o inmormantare din Hunedoara si asta doar din dedicatii. Fiica „regelui” Nicolae Guta are priza mare la public, iar asta se vede si in imaginle realizate in noaptea priveghiului, cand zeci de oameni s-au napustit catre interpreta pentru a-i oferi bani.

Publicitate

Inmormantarea la care a cantat Nicoleta Guta a paralizat timp de cateva ore orasul Hunedoara. A fost o inmormantare dubla, pentru doi rromi ucisi intr-un accident in Marea Britanie. La tristul eveniment au participat cateva sute de persoane, mai multi manelisti de top iar cei doi au fost condusi pe ultimul drum de masini de sute de mii de euro.

Mai exact, pe pagina de socializare a Narcisei Guță a apărut un mesaj ce i-a luar prin surprindere pe toți. De ziua fiului său a ieșit la iveală un mic detaliu.

Publicitate

„Acum 11 ani, Dumnezeu m-a binecuvântat cu tine copilul meu scump. te iubeşte mami cel mai mult pe lumea asta! Să ai parte de sănătate, fericire, noroc! Şi să ajungi unde îţi doreşti tu să faci cariera în muzică de mare performanţă LA MULŢI ANI”.

Cauta Bine Prin Cutii! Mai Ai Bancnote De 1.000 De Lei Cu Chipul Lui Eminescu? Afla Cat Valoreaza Acestea Acum.

Pe avers îl are pe Mihai Eminescu, alături de o floare, iar pe revers sunt desenate ruinele cetății Histria alături de alte flori. Dimensiunile acestei bancnote sunt de 140 x 61 mm.

Pe site-urile de anunţuri, această bancnotă valorează, în prezent, între 5 şi 8 lei bucata,

Publicitate

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

 

 

Publicitate
x

Check Also

32

Are 90 de ani și transformă casele din satul său în adevărate galerii de artă. Deși uneori îi este greu, niciodată nu renunță! Acum locul pare desprins din povești!

Se spune că vârsta este doar un număr, iar Anežka Kašpárková, o femeie din satul ...