Naba de la BRAVO, AI STIL: „Pisicuțele trebuie separate.”

Naba de la BRAVO, AI STIL a vorbit cu noi despre show-ul în care participă, dar și despre viața personală. Cea mai exotică participantă în concursul cu stil de la Kanal D s-a destăinuit: cum este într-o relație, cum a trăit situația dificilă din Irak și de ce consideră că Iuliana și Emiliana trebuie să fie separate, în rândurile de mai jos.

„Clasa a 2-a am făcut-o în Siria”

VIP24: Cum ți-a venit ideea să te înscrii la această emisiune?
Naba: Eram cu iubitul prin casă și mi-a zis că la câte lucruri (haine, accesorii) îmi cumpăr aș putea să mă înscriu. Eu eram atunci foarte nervoasă și i-am zis: Ok, să vezi că o să plec.

Știm că ești de origine irakiană. A mai fost în țara ta de origine? Ții legătura cu ai tăi?
Nu, nu mi-am vizitat bunicii de mult timp, dar țin legătura cu ei. Am fost în Siria în clasa a 2-a, unde am stat o perioadă. În Irak a fost rău pe timpul războiului, știu asta de la bunici, însă acum este mai bine.

Care sunt lucrurile pe care le-ai schimba la tine? Dar cele de care ești mândră?
Nu aș schimba nimic la mine. Poate aș încerca să îmi întăresc sufletul, să nu mă consum sau să nu mai fiu atât de naivă. Sunt mândră pentru că mereu am luptat pentru ce am vrut, niciodată nu m-am oprit. Mă consider sinceră și săritoare.

Cum definești o femeie cu stil?
O femeie cu stil trebuie, în primul rând, să-și vadă de lungul nasului, să nu fie rea. O femeie cu stil trebuie să știe să calce o haină sau să pună o supă în farfurie. O femeie cu stil trebuie să iasă din tiparul plictisitor. O femeie cu stil nu este doar bine îmbrăcată. O femeie cu stil tace și face.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

1 of 2 Următorul