Mirela Boureanu Vaida, reacție virulentă la câteva săptămâni după moartea Denisei: „Să ne ierte Dumnezeu, dar…”

De fiecare dată când moare un artist, apar cete de adulatori și haite de persoane care știu doar să arunce cu noroi.

Mirela, de partea Minodorei

Uneori se împroașcă cu noroi în persoana decedată, alteori în familiile și apropiații acesteia.

Mirela Boureanu nu a mai rezistat și i-a luat apărarea Minodorei, după ce aceasta a apărut cântând fără să fie îmbrăcată în negru, deși a spus că va purta doliu pentru Denisa Răducu.

„Să ne ierte Dumnezeu! Nu avem ce să facem, poate şi pe noi ne doare, dar na… Nu cred că ne-am fi dorit să o vedem pe Minodora în negru, nemachiată… Eu zic că doliul nu înseamnă o haină, doliul e în suflet”, a marturisit Mirela Vaida.

Denisa Răducu s-a stins din viață la doar 27 de ani, lăsând în urmă multă amărăciune. Tânăra artistă avea cancer la ficat.

Coincidența stranie dintre moartea soției lui Florin Salam și Denisa Răducu

 

27 de ani este vârsta la care mulți artiști se sting din viață. De la nume sonore până la nume mai puțin celebre, o serie de artiști au fost răpuși la această vârstă.

Puțini știu că Fănica (fosta soție a lui Florin Salam) a murit la aceeași vârstă la care s-a stins din viață Denisa Răducu.

Florin Salam și-a pierdut soția în 2009, chiar în duminica de Florii: „Eu n-am fost pregătit, nu ştiam că ea nu era bine. Mergeam şi cântam în fiecare zi şi ştiam că totul este bine. Şi, într-o zi, am aflat că trebuie să merg la un spital pentru că este acolo.

Asta e tragedia cea mai mare, pentru că atunci când te aştepţi şi ştii ceva eşti pregătit altfel”, declara Florin Salam după moartea Fănicăi, într-o emisiune realizată atunci de Iuliana Marciuc.

Se pare că Fănica suferea de aceeași boală care a răpus-o și pe cântăreața Denisa.

Florin Salam, mesaj în memoria Denisei

„Dumnezeu să te ierte om frumos şi suflet bun, ai fost un om minunat, cu inima mare, o artistă desăvârşită, un talent unicat. Păcat că totul s-a întâmplat aşa brusc, dar probabil Dumnezeu te-a vrut lângă el. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet frumos!”, a fost reacția lui Salam la auzul veștii că Denisa a murit.

Mirela Boureanu Vaida a dat vestea tristă în direct: Cel mai bine ar fi să nu vă mint și..

Mirela Boureanu Vaida nu trece prin cele mai bune momente. După ce a scăpat de o răceală, ea a întâmpinat noi probleme. Starea sa nu este una bună și a ținut să îi anunțe și pe telespectatori de probleme sale.

„Nu suntem sănătoşi. Mă doare capul crunt, nici nu vă văd. Cel mai bine ar fi să nu vă mint şi o să vedeţi că astazi o să fiu mai moale. Poate că mă mai domoleşte şi pe mine durerea, pentru că am venit ieri cu părul ud ca o zână, spălată proaspăt, în bătaia aerului condiţionat….. nasul înfundat, sunt praf”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida le-a povestit telespectatorilor că suportă cu greu schimbările de temperatură care au avut loc în ultima perioadă. De asemenea, ea a mărturisit că are frisoane, dar şi că toată lumea din familia ei a răcit.

„Suntem răciţi şi terminaţi de oboseală. Noi mai avem copii, mai dormim şi noi cum putem. Suntem răciţi cobză, cu frisoane, cu toată nebunia. Aşa că vă rog înţelegeţi şi să mă iertaţi dacă astăzi eu voi fi mai adormită. E greu să o iei de la 37 de grade la 17“, povestea Mirela Vaida în cadrul emisiunii TV pe care o prezintă.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *