Mirabela Dauer, cu durere: „Băiatul meu nu mai există”

Despre fiul Mirabelei Dauer a curs multă cerneală prin ziare. Alexandru Popovici a dispărut complet din viața artistei. Este de negăsit și asta o spune chiar cântăreața.

Mirabela Dauer nu mai știe nimic de fiul ei, Nanu

Mirabela Dauer nu mai știe absolut nimic despre Alex. De când a fost luat de lângă ea, a încercat prin diferite căi să dea de el, dar nu a reușit.

Subiectul este unul sensibil pentru artistă. Nu și-a dorit niciodată să își piardă copilul în detrimentul unei mame vitrege.
„Am făcut tot ce trebuie pentru a-mi recupera fiul. Nu s-a putut și nu mă interesează dacă voi fi acuzată pe veci pentru acest lucru. Mai mult nu puteam face. Acum, băiatul meu nu mai există”
, a mărturisit Mirabela Dauer în anul 2012 pentru presa centrală.

Despre Nanu, așa cum l-a alintat Mirabela, se vehiculează că după ce a ajuns în State ar fi dat de necazuri.

Lovitură DURĂ pentru CRISTIAN BOUREANU!

Cristian Boureanu a primit o lovitură dură din partea fostei sale soții. După ce a fost bătut de polițist și a stat în arest, Cristi e chemat acum în instanță de fosta nevastă.

În urmă cu două zile, Irina l-a dat în judecată pe politician solicitându-le magistraților să îl lase pe bărbat să ia legătura cu fiica sa.

Cristian Boureanu, lovit din toate părțile

„Nu mă miră că i-au pus cătușele. Nu mă miră deloc că a fost violent, așa se comportă el (…) Eu am mai spus-o. El este violent, m-a agresat și pe mine. Așa că, să fiu sinceră, mă așteptam să se întâmple și asta.

Mai multe nu vreau să comentez, dar, dacă vă uitați la istoricul lui, veți vedea că așa este felul lui de a fi”

, a declarat fosta soție în momentul în care Boureanu a fost încătușat în urma conflictului cu Poliția Rutieră în piața Charles de Gaulle din Capitală.

„Tot ce pot să spun este că el se opune ca fiica noastră să depășească problemele pe care le-a avut. Mai exact, se opune ca Ioana să facă psihoterapie. Am atacat sentința dată în aces caz, cu apel, și sper să va înțelege și el că, dacă psihologii au recomandat psihoterapie, iar mie nu mi se permite să o fac pentru fiica noastră e ceva în neregulă.
Trebuia să înceapă de luni bune, dar el nu e de acord. Mai mult, fostul meu soț se opune să mergem în vreo vacanță în străinătate, nu vrea să îmi dea procură în acest sens, Ioana fiind minoră” a mai spus Irina.