,,Mi-e dor de tine!”, ,,Ai grijă cum conduci!”, ,,Îmbracă-te mai gros!”, ,,Vezi să nu răceşti.”, ,,Odihneşte-te mai mult!”. Cuvinte de genul acesta îţi spun că te iubeşte, mai mult decât o face acum ,,Te iubesc!”. Cuvinte de genul acesta te ajută să îţi dai seama că omul de lângă nu doar că are grijă de tine, dar vrea să ai şi tu grijă de tine atunci când nu poate avea el… Vrea să ai grijă pentru el… Cuvintele de genul acesta vin direct din suflet şi ar trebui să le apreciem mai mult atunci când le auzim.

,,Fericiţi, cu adevărat, sunt doar acei bărbaţi care au alături de ei femei ce le pot umple paharele cu vin, cu speranţe, cu fericire, chiar şi cu iluzii pentru că iluziile nasc speranţe, iar speranţele… Să spunem doar că nu ne dau voie să renunţăm…. Fericiţi cu adevărat sunt doar acei bărbaţi care au alături de ei femei în faţa cărora îşi pot deschide sufletul, femei în care pot avea încredere şi pe care se pot baza că vor fi mereu lângă ei, chiar dacă va fi nevoie, chiar dacă nu va fi. Un om nu te iubeşte atunci când e alături de tine în cele mai grele momente, ci atunci când vrea să fie lângă tine mereu, în cele mai grele şi mai urâte zile, dar şi în cele mai bune, atunci când guşti fericirea.

Lasă femeia să-ţi umple paharul cu vin, inima cu multă căldură şi viaţa cu fericire… Dar nu alege să-i torni tu otravă în suflet… Cine dracu’crezi că va lupta pentru un om care nu oferă niciodată, dar cere mereu? Cine dracu’ crezi că poate renunţa la propria fericire pentru un om căruia nu-i pasă? Şi tu cam cât ai putea să te sacrifici pentru cineva care nu îţi mai dă motive să rămâi?… Ai grijă pe cine iubeşti şi cât iubeşti pentru că unii oameni au nevoie de confirmări, nu de indiferenţă, de prezenţa ta, nu de aşteptări, de zâmbete, nu de răni sau de promisiunile unor vindecări care nu vor veni niciodată.

Lasă femeia să te iubească, dar iubeşte-o ca şi când nu ai avea nimic mai bun de făcut pentru că nu ai. Dacă nu ţi-ai dat deja seama, iubirea îţi va aduce cea mai mare fericire… Doar iubirea şi femeia care ţi-o va oferi, cea căreia i-o vei oferi, la rândul tău, fără măsură.

Şi lasă femeia să bea lângă tine, să-ţi guste vinul de pe buze… Acel vin în care îi promiţi că n-ai să pleci niciodată de lângă ea şi că n-ai s-o dezamăgeşti.”

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *