Mi-a oferit nu doar virginitatea, ci și inima ei, iar timp de un an a trăit doar pentru mine. Abia când am pierdut-o mi-am dat seama că a fost singura femeie care m-a iubit cu adevărat.

Laura a fost o… provocare pentru mine. Era „rățușca cea urâtă” care trebuia să treacă printr-un proces amplu de transformare pentru a ajunge în patul meu. Mi-a oferit nu doar virginitatea, ci și inima ei, iar preț de un an a trăit doar pentru mine. Abia când am pierdut-o mi-am dat seama că a fost singura femeie care m-a iubit cu adevărat.

Când a apărut la noi în firmă, Laura a trecut aproape neobservată. Nu era frumoasă, nu era elegantă, așa cum erau toate celelalte colege, care toate trecuseră prin patul meu, în schimb, era inteligentă și foarte bună în ceea ce făcea.

— Ați văzut-o cum arată? a zis vipera firmei, Lili, căreia nu-i scăpa nimic. Iți trezește mila! Unde or fi găsit-o? Parcă n-ar fi nici femeie, nici bărbat…

Nu știu cum, dar am ajuns să lucrăm la un proiect comun. Aveam de făcut niște drumuri împreună, niște întâlniri cu diverși clienți, așa că am avut ocazia să o cunosc mai bine. Era foarte bine pregătită, dar, din păcate pentru ea, nu ținea deloc la aspectul ei exterior. M-am simțit la un moment dat ispitit să-i dau niște sfaturi, ea le-a primit, ba chiar le-a și urmat, și în felul ăsta i-am schimbat puțin look-ul. Colegii noștri au observat imediat schimbarea și au bănuit, firește, că între noi e ceva. Bănuiala lor m-a întărâtat și mi-am pus în gând să o cuceresc pe Laura.

A fost chiar mai ușor decât mă așteptam. Ea era atrasă de mine încă de la început, dar nu era genul care să-și afișeze sentimentele.

Atențiile mele, cele câteva invitații la o cafea, faptul că i-am recomandat o coafeză care să-i aranjeze părul și am dus-o prin magazine, sugerându-i să-și cum-pere una, alta, toate acestea i-au dat de înțeles că sunt interesat de ea, așa că a început să-și schimbe comportamentul față de mine. Mi-a povestit câte ceva des-pre viața ei, nu prea avea experiență în privința bărbaților, iar când mi-a spus că e fecioară, la 27 de ani, am fost în același timp și foarte încântat de perspectiva de a fi primul bărbat din viața ei, dar și puțin îngrijorat ca nu cumva să nu mai pot scăpa pe urmă de ea, așa cum mă debarasasem până atunci, fără probleme, de toate legăturile mele pasagere.

Până la urmă însă, orgoliul meu de mascul a fost mai puternic și m-am trezit cu ea în pat. Trebuie să recunosc că m-am purtat destul de civilizat, într-un fel îmi inspira, biata de ea, și milă. Cum e posibil, gândeam în sinea mea, ca o femeie, în zilele noastre, să fie încă fecioară la 27 de ani?

Faptul că am fost primul bărbat din viața ei a făcut-o să mă iubească cu un devotament aproape orb. Era în stare să-mi tolereze orice, făcea orice îi ceream, iar eu, trebuie să mărturisesc, am profitat din plin de asta. Știa când e ziua mea de naștere, sărbătorea o lună, două luni, trei luni și așa mai departe de la ziua când i-am vorbit pentru prima oară, de la ziua când am făcut dragoste pentru prima oară. Îmi gătea tot felul de mâncăruri sofisticate, dar eu, de cele mai multe ori, uitam sau n-aveam chef să dau curs invitației ei, așa că dădea totul la câinii din curtea blocului.

Nu protesta niciodată, îmi spunea doar cu tristețe în glas:

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *