Loading...

Maria Constantin, dezvăluiri cu lacrimi în ochi

Publicitate

Maria Constantin a emoționat-o pe Andreea Mantea: „Mama mea vă poate confirma că…”

Maria Constantin și mama ei au fost invitatele de aseară ale emisiunii WowBiz de la Kanal D. Cele două femei au vorbit fără nicio reținere despre perioada de depresie de după divorțul de Marcel Toader.

Publicitate

Maria Constantin, dezvăluiri cu lacrimi în ochi

Mama Mariei a spus că a fost mereu alături de fiica ei, iar Maria a făcut câteva dezvăluiri în premieră, emoționând-o pe Andreea Mantea.

„Îi mulţumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat putere, curaj să treacă peste asta. Aş minţi dacă aş spune că nu mi-a fost greu, însă am găsit puterea de a merge mai departe”, a declarat Maria Constantin, confirmând că a trecut printr-o depresie severă.

Publicitate

„Acestea au fost momente dificile, momente cu adevărat grele. În ultima perioadă mi-am făcut o listă cu tot ce a fost greu în viaţa mea. Nu vreau ca mâine-poimâine, când voi ajunge ca tatăl meu, în Ceruri, vreau să nu-mi pară rău că nu am fost fericită în viaţa asta, că nu am făcut lucrurile pe care mi le-am dorit”, a adăugat cu lacrimi în ochi cântăreața de muzică populară.

„Cu credinţă în Dumnezeu va trece. În viaţă totul se plăteşte. I-am spus să nu plece urechea oriunde. Am vorbit la telefon foarte mult, ne-am întâlnit. Timpul le va rezolva pe toate. Probabil că dacă nu se întâmpla cu soţul aveam o altă atitudine.

Acum, cred că nu are rost. Stresul, supărările nu duc la nimic bun. Intram pe Facebook, vedeam comentariile de susţinere din partea oamenilor şi mă linişteam. Ştiu ce om am crescut acasă”, i-a luat apărarea mama.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Intrebarea care se află pe buzele tuturor. Ce spune despre revenirea la „Mireasă pentru fiul meu”

Mirela Vaida a spus adevărul despre revenirea ei la TV! Cum toţi oamenii s-au gândit ...