Maria Constantin A Marturisit Motivul Divortului! „M-A Batut!

Maria Constantin s-a despartit de Marcel Toader, dupa doar doi ani de la casatorie, cantareata de muzica populara aflandu-se la al doilea mariaj esuat, dupa cel cu Ciprian Tapota Lataretu, si el un artist cunoscut, mai ales in zona Olteniei. Cei doi s-au despartit cu scandal dupa ce Maria a dezvaluit ca Tapota ar fi batut-o.

„Fostul meu sot m-a batut. S-a intamplat de doua ori. Aceste lucruri sunt putine pe langa cele care s-au intamplat in timpul casniciei si dupa casnicia noastra”, a spus Maria la o emisiune tv. Tapota i-a dat replica la emisiunea WOWbiz, unde a venit insotit de parintii sai. „Minte la fel de usor cum respira. Nu am surprize. Nu ma impresioneaza ce spune. Pot sa jur si in biserica. Nu am lovit-o niciodata. Cu cateva zile inainte sa plece, am surprins-o vorbind la telefon, intr-o camera, pe intuneric. Isi pregatea separarea, vorbea cu avocata”, a spus Tapota, scrie bzc.ro.

Se pare ca Maria Constantin nu ar fi fost nici pe placul socrilor ei, care au banuit-o ca s-a maritat cu fiul lor din interes, pentru a se face cunoscuta in lumea muzicii populare cu ajutorul unui nume cu rezonanta.

„S-au lansat numeroase speculaţii cum că de vină pentru destrămarea cuplului ar fi chiar socrii artistei, care ar acuza-o pe aceasta că şi-a făcut loc în lumea muzicii, datorită numelui „Tapotă”, a dezvaluit presa gorjeana.

Acum Totul Este Cat Se Poate De Clar! Anuntul Facut De Augustin Viziru In Urma Cu Putin Timp, Dupa Ce Marcel Toader L-A Acuzat Ca Maria Constantin A Avut O Relatie Cu El

Un nou scandal a izbucnit in showbiz, dupa ce Marcel Toader a anuntat ca divorteaza de Maria Constantin. Barbatul isi acuza sotia ca i-ar fi fost infidela pe parcursul relatiei, iar unul dintre cei “amanti“ ar fi chiar Augustin Viziru.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

1 of 2 Următorul