„Mama criminală” care și-a ars copiii de vii și a sodomizat un elev cu ardei iuți

Alina Ardeleanu a ajuns să fie supranumită „mama criminală” după ce s-a aflat, în urma anchetei, cum și-a maltratat și ucis propriii copii. Trăind într-o sărăcie lucie, dar cheltuind banii pe alcool și țigări, femeia își trata copiii ca pe sclavi, în timp ce întreținea relații sexuale cu diverși bărbați.

Alina Ardeleanu a fost condamnată la 11 ani și șase luni de închisoare după ce a provocat un incendiu în propria locuință și și-a lăsat copiii să ardă de vii, precizează Adevărul.ro. La aceste acuzații se mai adaugă și maltratarea a altor fii ai ei, precum și a unui elev minor.

Din cei șase copii, doar o fetiță a supraviețuit ororilor
„Mama criminală” a avut în total șase copii, concepuți cu diverși iubiți pe care femeia i-a avut în trecut. Dintre aceștia, doar Sabina, o adolescentă în vârstă de 17 ani a supraviețuit, fiind concepută cu soțul Alinei. Fata a părăsit această familie în 2012. În 2002, un băiețel de șapte luni și o fetiță de doi ani au fost uviși chiar de unul dintre foștii iubiți ai femeii, ale căror cadavre le-au îngropat în apropiere de locuință. Inculpata a fost complice la crimă deoarece a încercat să acopere fapta bărbatului. Când nașa de botez a copiilor a observat că minorii lipsesc, mama lor a mințit, spunând că „sunt internați în spital”.

Sabina a povestit că până în anul 2012, ea și frații și surorile ei au avut o copilărie de coșmar. Când mama ei și-a găsit un soț, ea avea doar 12 ani, dar a fost alungată din casă. „Cât timp Sabina a fost în grija inculpatei, aceasta a fost trimisă de către inculpată și soțul ei să caute prin gunoaie PET-uri și mâncare, motiv pentru care minora fusese poreclită de către colegii de școală «gunoieră»”, a arătat anchetatorii, potrivit sursei citate.

Își trata copiii ca pe sclavi
În cele din rumă, Sabina a fost luată în grija mătușii ei, dar Alina Ardeleanu a continuat să trăiască împreună cu soțul ei, Petru Ardeleanu (care a decedat în 2016) și cu cei doi copii rezultați din acest mariaj, Raluca și Pavel Neculai, dar și cu Tania, care s-a născut în 2005, dintr-o altă relație.

În fiecare dimineață, înainte de ora 7.00, Tania, indiferent de vreme sau de anotimp, era obligată să aducă în apartamentul de la etajul 4 unu sau două bidoane de apă de câte cinci litri fiecare, întrucât locuința nu era racordată la rețeaua de apă și nici la curent. „Mama criminală” o mai pune pe fetiță să caute fier vechi și PET-uri prin gunoaie pentru a le vinde, cu toții, trăind doar din alocația copiilor, de doar 284 de lei. Tania nici nu se mai ducea la școală, iar colegii ajunseseră să o poreclească «gunoiera».

Și-a lăsat propriii copii să ardă de vii
Nici fratele și sora Taniei nu aveau parte de un regim mai blând. Băiețelul de un an și zece luni și surioara de șase ani au fost în repetate rânduri amenințați cu moartea atunci când Alina și soțul ei intrau în stare de ebrietate și se certau. Uneori, îi alungau din casă, copii fiind obligați să doarmă pe scara blocului, iar alteori, îi încuiau în locuință, fără hrană, în timp ce Alina Ardeleanu mergea la un bărbat poreclit Răzbunare cu care întreținea relații sexuale.

În noaptea de 7 spre 8 iunie, s-a întâmplat un astfel de moment, dar nu înainte ca femeia să le provoace copiilor moartea. I-a încuiat în casă și a plecat la magazin să cumpere băutură, dar a lăsat o lumânare aprinsă la căpătâiul lor. Cum era de așteptat, de la făclie a izbucnit un incendiu, dar când Alina a ajuns acasă și a simțit fumul, a fugit, fără să sune la 112, deși avea telefon mobil asupra sa, lăsându-și copiii să ardă de vii. Tania, Raluca și Pavel Nicolai au murit, aceștia din urmă fiind găsiți de pompieri complet carbonizați carbonizați. alina Ardeleanu a fost găsită de polițiști în scara unui bloc, unde s-a ascuns în timpul incendiului.

A sodomizat cu ardei iuți un băiețel
Nu doar cu propriii copii a dat dovadă de sadism. Din totalul sentinței, femeia a primit doi ani și 11 luni pentru sechestrarea și maltratarea în 2013, a unui copil de șapte ani, pe care l-a păcălit că-i dă un leu dacă o ajută să care niște bidoane cu apă până în locuința ei. În apartament, băiețelului nu i-a mai fost dat voie să plece, amenințându-l că dacă țipă, îl bate cu „cureaua de fier”. L-a lovit în zona spatelui și l-a chemat pe soț săi „aducă medicamentul”, adică un borcan cu ardei iuți, pe care i-a băgat pe rând, în anus și întrebându-l de fiecare dată dacă îl ustură.

Cornel Gales, ingrozit de ceea ce se intampla la mormantul Ilenei Ciuculete! Vrea sa afle cine e femeia care umbla in absenta lui acolo! „Eu n-o cunosc! Asa cum eu nu merg la altii sa le aranjez lucrurile langa cruce, nici altii sa nu faca asa ceva la locul de odihna al Zanicai” EXCLUSIV

Situatie stranie la mormantul Ilenei Ciuculete. La aproape 5 luni de la moartea cantaretei de muzica populara, o admiratoare de-a regretatei artiste a fost surprinsa spaland piatra sa de mormant cu o solutie necunoscuta.

Primele semne care anuntau ca ceva ciudat se intampla la locul de veci al artistei au fost sesizate de sotul Ilenei Ciuculete, Cornel Gales. Acesta a observat ca unul dintre cei doi braduti pe care i-a plantat langa mormantul sotiei sale s-a ofilit brusc. In plus, vaduvul sustine ca gaseste obiectele de pe mormant asezate altfel fata de cum le-a lasat, semn ca cineva le schimba locul in lipsa sa.

Dupa atatea drumuri facute la cimitir, Cornel Gales a ajuns sa se imprieteneasca cu paznicii. Asa a avut vaduvul surpriza sa afle ca, saptamanal, o femeie din Calarasi vine la locul de veci al Ilenei Ciuculete si petrecere mult timp acolo.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *