Mă ucide ea și-mi place cum o face


159‪‎Mă ucide ea. O face ca la carte, fără vreo eroare. Mi-a intrat sub piele, în sânge, în cap și-n suflet. Și mă răscolește din când în când. Dă cu mine de pământ, apoi, cu grijă, mă ridică de jos. Când simt că n-aș mai vrea-o, mă simte și-mi pictează lipsa ei și, uite așa, îmi anulează orice efort în acel sens.

M-ar ucide, nu atât lipsa ei, cât prezența ei în viața altui bărbat. Și nu din egoism o spun, ci pentru că atât de mult mi-a intrat în viață încât lipsa ei îmi determină o mișcare necontrolată a genunchilor!

Mă ucide-n fiecare zi. Puțin, câte puțin. Mă ucide de plăcere, nu de disperare. Mă ‪‎ucide fiecare privire a ei plină de pasiune ce-mi spune că mă vrea, că mă dorește în viață și-n dormitor, că mă iubește sincer și hotărât.

 Mă ucide de fiecare dată când mâna ei îmi atinge … sufletul. Și trupul dezbrăcat. Când îi simt răsuflarea în ceafă, știe că mă ucide. Când îi simt buzele moi pe piele … mor. Încet, dar sigur.

Mă ucide de fiecare dată când se îmbracă elegant și pășește ca și cum nimic nu o poate doborî. Mă ucide cu siguranța ei, cu grația ei, cu forța ei care este comparabilă cu cea a unui taifun.

Rar mi-a fost dat să văd o femeie pe care n-o dărâmă nici timpul ce trece, nici eșecurile ce-o întorc pe dos, nici oamenii răi care-i dau târcoale. Parcă-i dintr-un film cu supereroi intangibili, care mereu câștigă lupta cu răul.


Mă ucide de fiecare dată când se plimbă prin casă goală. Corpul îi este perfect. Cel puțin atunci când este privit de ochii mei – oricum privirea mea-i cea mai importantă pentru ea. Mă uit la ea flămând, de fiecare dată. Mă vede și știe cum să mă sature.

Mă ucide și-mi place cum o face. E cel mai frumos mod……..


x

Check Also

Fetita aceasta saraca avea doar cativa banisori, dar voia sa-i cumpere un cadou surorii ei. Nu stia ca pretul pe care il va plati va fi cel mai mare posibil! E CUTREMURATOR ce s-a intamplat in familia lor

In timp ce vanzatorul urmarea distrat aglomeratia de pe strada, de magazin s-a apropiat o ...