Ma numesc Dana și am aproape 30 de ani… În luna august am hotărât să plec în Anglia. Acolo am cunoscut un băiat pe nume George, iar timp de 8 luni am stat cu el. Când ne-am mutat la niște prieteni, am avut un șoc…” Oribil ce-a descoperit despre iubitul ei după atâtea luni. A venit urgent în România și a luat legătura cu părinții lui!

Ma numesc Dana și am aproape 30 de ani. În luna august, pe 16, am hotărât să plec în Anglia. Am ajuns pe 17, iar pe 18 am cunoscut un băiat pe nume Gigi.

Discutasem cu el la telefon și pe Facebook cât timp am stat în România. Apoi, în Londra, timp de 8 luni am stat cu el. Am ma schimbat orașele ca să ne meargă mai bine, am plecat din Londra în Great Yarmouth și am locuit acolo ceva timp.

După o perioadă, am revenit în Londra. Dar, pentru o vreme, am fost nevoiți să stăm la niște prieteni pe care îi avea el acolo. În doar câteva luni, Gigi se schimbase total. Și avea sigur legătură cu acea casă și cartier. A început să ia droguri…

Am suportat sa îl vad cum trăgea pe nas timp de două sau trei săptămâni. I-am spus că nu este bine și nu e normal ceea ce face. Știam că, atât timp cât avea anturajul ăsta el niciodată nu o să facă o familie.

Dar nu m-a ascultat și am hotărât să plec de acolo. Am luat legătura cu o verișoară a mea care locuiește în Liverpool. Eu i-am spus lui că o să plec, pentru că m-am săturat, dar el nu m-a crezut. Eu am luat legătura cu părinții lui și le-am spus tot ceea ce face el. El are aproape 30 de ani. Credeți că am făcut ceva rău sau am greșit cu ceva?

Tu ce o sfătuiești pe Dana să facă?

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!