„Mă filma în timp ce făceam sex cu soţul ei”

Bombă în showbizul mondial! Bona unei cunoscute cântărețe internaționalea declarat că a intreținut relații sexuale cu soțul acesteia.

Mai mult, femeia susține că vedeta a filmat întreaga scenă, scrie The Sun

Mel B, că despre ea e vorba, a divorțat între timp de Stephen Belafonte, acuzându-l de abuzuri psihice şi fizice repetate.

În plus, cântăreaţa îl acuza pe fostul soţ şi pe dădaca de origine germană Lorraine Gilles că „i-au tocat averea de aproape 40 de milioane de dolari” şi că aveau o relaţie pe la spatele ei.

La rândul ei, bona a deschis un proces împotriva cântăreței pe motiv că era obligată să întrețină relații sexuale cu cei doi soți.

„Eu şi Stephen am făcut sex atunci când Melanie i-a dat voie să intre peste noi în dormitor. Până atunci ne prosteam doar noi două. În timpul partidelor în trei, Mel filma tot timpul şi când se excita se băga între mine şi Stephen”, a declarat bona.

Mesajul dur al lui Marcel Toader pentru Tavi Clonda: „Atât îți spun: Gabriela este…”

Marcel Toader a declarat cu privire la fosta lui parteneră de viață, Gabrielea Cristea, că nu are resentimente față de ea sau de actualui ei soț: „Doamne ferește, nici vorbă de așa ceva!  Eu cu Gabi nu am nimic de împărțit, nu am resentimente față de ea. Am fost căsătoriți, am vrut să fim o familie, nu a mers și ne-am despărțit. Nu am nimic cu Gabi, nu-i port ranchiună, nu am de ce.”

Cu totul surprinzător a fost mesajul pe care Marcel Toader i l-a adresat lui Tavi Clonda, bărbatul alături de care Gabriela și-a refăcut viața:  „Atât îi spun lui Tavi: să aibă mult noroc în viață, să se bucure de soție, îi doresc să apară și  copii. Și Gabriela la fel, multă sănătate și cât mai multe împliniri pe plan personal, dar și profesional.”

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *