Lucra la MORGĂ, trebuia să le facă AUTOPSIILE, dar ea întreținea relații sexuale cu CADAVRELE, PESTE 60 de corpuri neînsuflețite au fost violate!

Kansas City, Missouri, acesta este locul unde o tânără de 26 de ani care lucra la morgă a fost arestată după ce testele ADN au arătat că noul ei născut este rezultatul unei relații necrofile între un bărbat mort căruia ea trebuia să îi facă autopsia.

Jennifer Burrows, un asistent patologist, este acuzată că a întreținut relații intime cu zeci de corpuri neînsuflețite în cursul ultimilor 2 ani, un comportament care a dus la nașterea unui băiețel pe 7 ianuarie.

Conform poliției din Kansas, copilul ei chiar este fiul unui bărbat care a murit într-un accident de mașină în Martie 2015, și căruia femeia trebuia să îi facă autopsia. Poliția are dovezi conform cărora cei doi nu s-au întâlnit niciodată în afara morgii.

Se pare că doamna Burrows a abuzat sexual peste 60 de cadavre cu vârste cuprinse între 17 și 71 de ani.

Femeia riscă acum peste 158 de capete de acuzare, inclusiv tratamente indecente ale cadavrelor, comportament indecent, expunere indecentă și posesie ilegală de droguri. A fost consultat un psiholog, iar opinia acestuia este că femeia care a fost capabilă de așa ceva a pierdut contactul cu realitatea. Pe când un alt psihiatru crede că femeia este un necrofil compulsiv, iar meseria ei a fost inspirată de preferințele ciudate pe care le are.

Toți par să fie de acord că femeia are probleme mintale, și se va declara probabil nebună în fața curții pentru a primi o pedeapsă cât mai mică.

Femeia a sunat curierul ca să dea un colet, dar n-a durat mult până când acesta a ajuns la ușa ei și a luat pachetul sigilat. Pe drum, bărbatul a auzit niște zgomote ciudate. S-a oprit, iar când a desfăcut pachetul a înlemnit! Uite ce era în sacii negri de plastic

O femeie din China a sunat la o firmă de curierat local ca să trimită un colet. Curierul a ajuns la adresa indicată, a ridicat coletul, dar nimic nu i-a dat de bănuit ce avea să i se întâmple.

În timpul călătoriei, curierul a observat că pachetul misterios pe care femeia îl dăduse începe să se miște, iar din interior se auzeau zgomote, ca și când cineva ar fi plâns. Curierul a hotărât să desfacă pachetul și a simțit că i se face rău. În interior, era înfășurat un copil nou-născut, băgat în mai multe pungi de plastic negre.

Imediat, bărbatul a anunțat autoritățile. Nou-născutul a fost dus la spital unde a primit îngrijirile necesare. Acum, bebelușul este într-o stare stabilă.

Între timp, mama copilului, o femeie de 24 de ani, a fost arestată de poliție pentru că și-a abandonat copilul.

Incidentul a devenit rapid una dintre cele mai discutate povești, iar cei mai mulți cer ca pedepsele să fie mai aspre în astfel de cazuri.

„Ce femeie fără inimă, ar trebui ea să fie înfășurată în pungi de plastic negre și lăsată să moară afară, sub soare”, a scris un internaut pe o rețea socială.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *