“Logodnica mea a paralizat înainte de nuntă. Cât să aștept până s-o părăsesc?

O poveste de viata foarte reala in cele ce urmeaza, este marturisirea unui tanar barbat. Probabil ce urmează să citiți o să vă facă să credeți că sunt un monstru.

Și totuși, înainte de a mă condamna, vă rog să vă puneți în locul meu și să-mi răspundeți sincer – mai ales că Internetul ne garantează anonimatul – dacă nu ați gândi exact ca mine.

Povestea mea de dragoste cu logodnica mea a început în urmă cu un an jumate. A fost dragoste la prima vedere, acel gen de sentiment care mie cel puțin nu mi se mai întâmplase până atunci, deși fusesem căsătorit și am un copil de 5 ani pe care-l cresc singur.

Eram perfecți împreună, aveam aceleași preocupări, pasiuni comune, gusturi similare. Probabil prea multe se potriveau ca să fie real. Dar la vremea aia nu ne gândeam la asta.

Credeam că nu-mi poate sta nimic în cale. Și o vreme așa a fost. Toate s-au aliniat, ca planetele: ea găsise un job excelent în orașul meu, după numai șase luni ne-am mutat împreună într-o casă mai mare și am stabilit data nunții.

Nu avea rost să așteptăm, eu am 40 de ani, ea are 35. Amândoi știam că ceea ce găsisem era ceva real și că trebuia păstrat cu orice preț. S-a întâmplat să aibă un accident cerebral vascular în luna de pregătire a cununiei.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

1 of 3 Următorul