Liviu Varciu le-a dat peste nas celor care nu l-au crezut! A publicat azi dovada! A arat actele: „Cine nu a crezut in mine?”

Liviu Vârciu este în culmea fericirii după ce a absolvit Şcoala de Navigaţie, iar cântăreţul a ţinut să facă publice actele respective. Aşa că a postat pe pagina lui de socializare certificatul de absolvire.

Cine nu a crezut în mine?”, a scris el la descrierea fotografiei respective, iar prietenii virtuali au dat like şi au început să comenteze. ”Eu am crezut în tine. Felicitări”, a scris cineva, iar mesajele de acest fel au continuat.

Liviu Vârciu urmează să devină tătic, iar Anda Călin, iubita lui, este extrem de atentă la siluetă chiar şi pe parcursul sarcinii.  E însărcinată, dar nu ”profită” de situaţie! Iubita lui Liviu Vârciu este o graviduţă extrem de atentă la ceea ce mănâncă pentru ca să nu aibă probleme cu kilogramele în plus după ce va naşte. Anda Călin le-a dezvăluit recent prietenilor ei virtuali secretul  pentru a-şi păstra sileuta şi formele de invidiat chiar şi pe perioada sarcinii. Aceasta se pare că nu sare mesele şi că atunci când e pe fugă alege să-şi potolească foamea cu o supă cremă de roşii şi brânzică.

Timpul s-a oprit în loc pentru ea! FOTO: Cum poate să arate Gina Pistol la 35 de ani. Imagini de la plajă

Gina Pistol, fosta iubită a lui Ciprian Marica şi a lui Mihai Răduţ, se mândreşte în continuare cu un corp demn de invidiat. Vedeta TV în vârstă de 35 de ani a făcut o şedinţă foto pe plajele din Grecia şi pare că anii n-au trecut peste ea.

Fosta vedetă Playboy are grijă de corpul ei. Ajunsă la 35 de ani, Gina Pistol se mândreşte în continuare cu forme provocatoare. Vedeta TV a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini cu ea pe plajele din Grecia, acolo unde filmează un show pentru Antena 1. În fotografii se observă cum Gina Pistol nu şi-a neglijat deloc corpul, ma dimpotrivă. Fosta iubita a lui Mihai Răduţ petrece mult ore la sala de sport şi rezultatele sunt cât se poate de vizibile.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *