Legătura neştiută dintre Cristian Pomohaci şi Aurelian Preda

Potrivit declaraţiilor făcute de un martor, sub protecţia anonimatului, Aurelian Preda şi Cristian Pomohaci s-ar fi certat din cauza unor discuţii legate de homosexualism, scrie spynews.ro.

La aproape un an de când cântăreţul Aurelian Preda, un martor a făcut declaraţii şocante despre regretatul artist şi Cristian Pomohaci. În plin scandal sexual cu minori, s-a aflat că părintele-artist ar fi încercat să-l otrăvească pe Aurelian Preda.

Potrivit declaraţiilor făcute de un martor, sub protecţia anonimatului, Aurelian Preda şi Cristian Pomohaci s-ar fi certat din cauza unor discuţii legate de homosexualism.

“Am vorbit cu Aurelian Preda şi îmi povestea de el (n.r.: Cristian Pomohaci) că e un mare parşiv şi escrochează lumea şi multe chestii. Îl cunosc foarte bine (n.r.: pe părintele Cristian Pomohaci) de la Aurelian Preda, pentru că eu am fost prieten de când se trata acolo (n.r.: la o clinică din Viena). De asta spun că ştiu şi de Pomohaci, pentru că el îmi povestea. Că el a avut un conflit cu Pomohaci, ăsta. Spunea că a vrut ăla să îl otrăvească când a fost la el acasă. Popa, Pomohaci ăsta, da! Când a fost la el să… Ajunseseră la nişte probleme grave ei, nu ştiu de la ce… de la, tot aşa, de la bârfe de #$%$#% din asta, de homosexualism şi ăsta (n.r.: Cristian Pomohaci) nu voia să se ducă la el să-i facă «Destine celebre».Asta ştiu din gura lui că a încercat să-i pună ceva în băutură sau în ceva, când a fost acolo la… la el la filmări. I-a fost foarte rău.”, a povestit un martor sub protecţia anonimatului în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Aurelian Preda a murit pe 27 septembrie 2016, la o clinică din Viena.

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri. Totul a început după ce un tânăr l-a înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale. Băiatul avea atunci 17 ani. Preotul-artist şi cântăreaţa de muzică populară Ileana Matus s-au căsătorit pe 29 octombrie 1999 la Primăria Rona de Jos din judeţul Maramureş. La cinci ani de la nuntă, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotărâre emisă de Judecătoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004.

Preotul-artist a adunat o avere în ultimii ani. Doar în Cluj are apartamente în valoare de 1 milion de euro. Şi în Bistrița deţine proprietăţi, dar și în localitatea mureșeană Moşuni.

Vezi VIDEO pe spynews.ro