Le-a gătit CINA dar imediat după ce au mâncat, au început să se comporte CIUDAT. Când și-a dat seama ce-a pus, DIN GREȘEALĂ, în mâncare, a fost prea târziu…

Un tânăr a fost responsabil pentru drogarea întregii sale familii, din greșeală. Felul în care s-a sfârșit întreaga aventură este chiar tragi-comică.

S-a întâmplat cam așa cum vă așteptați să se întâmple- băiatul și-a lăsat untul care conținea cannabis în el (este o rețetă pentru așa ceva peste tot pe internet, e de ajuns să cauți “cannabutter“) în frigider. Când mama lui (o creștină convinsă, care nu consuma nici măcar cafea, nu mai vorbim de țigări sau droguri) a rămas fără unt pentru mâncare, s-a gândit să ia untul fiului ei, crezând că e o chestie nebunească raw-vegana de-a lui.

Problema este că, atunci când tânărul nostru și-a dat seama ce a folosit mama lui pentru mâncare, a intrat în panică și a scris un text destul de lung pe Reddit în care cere ajutorul internauților, ca orice persoană normală a secolului ăsta, spunând că nu știe ce să facă.

Acesta povestește cum familia lui începuse să se comporte ciudat. Tatăl lui era ciudat de calm, uitându-se în gol, unchiul lui râdea puternic de fiecare dată când se uita la el, iar mama lui intrase în panică, deoarece credea că au făcut de fapt intoxicație alimentară de la untul acela ciudat. Noroc ca sora lui se dusese la culcare imediat după cină…sau nu?…

Ideea este că, unchiul lui râdea pentru că știa că sunt drogați, iar tatăl lui a aflat de la unchiul băiatului. Numai mama nu știa. Până a doua zi când sora tipului s-a trezit și a sunat la salvare pentru ca se simțea neplăcut, crezând că are intoxicație alimentară. Doctorii au descoperit că e drogată așa că au chemat poliția acasă la fată. Unchiul băiatului a fost arestat , crezându-se că el deținea droguri ilegal, însă când s-a aflat adevărul, mama l-a dat pe băiatul nostru (pe care îl cheamă Dreamblook pe internet) afară din casă, acesta având și probleme cu legea acum. Nașpa nu?

Sperăm ca până la urmă mama lui să-l ierte și să reușească să se redreseze.

O familie din Norvegia a lăsat un român să stea în casa lor și a plecat în concediu. Când s-a terminat vacanța și s-au întors acasă, au rămas cu gura căscată! Uite cum au găsit casa

Povestea lui Ioan Bandac, cerşetorul român care a impresionat Norvegia, a început când un cuplu i-a lăsat cheile locuinţei lor, pentru a se îngriji de casă.

Timp de o lună, cuplul de norvegieni a călătorit prin America Latină şi i-au lăsat românului cheile de la casă. La întoarcere, aceştia au găsit o locuinţă mai curată decât la plecare, iar bărbatul le cumpărase, din banii câştigaţi pe stradă, un covoraş pentru baie, decoraţiuni de Crăciun şi câteva ghivece de flori.

Deşi apropiaţii lor au încercat să le explice în ce pericol se pun încredinţându-i locuinţa străinului care nici nu le vorbeşte limba, aceştia au vrut să facă un gest frumos de sărbători şi l-au lăsat pe Bandac să stea în casa lor în luna decembrie. Problema comunicării a fost rezolvată printr-o aplicaţie de traducere de pe un telefon mobil.

Românul a murit în 2014 şi a fost îngropat în ţara natală după ce mai mulţi norvegieni au donat bani pentru ca trupul acestuia să poată fi adus în ţară.

A intrat în apă și a simțit ceva ciudat la picioare. Când a vrut să se întoarcă la mal, era deja prea târziu! S-a trezit tot într-o baltă de sânge! Medicii: „Nu am mai văzut așa ceva!”, uite ce pățise băiatul

Un tânăr din Melbourne, Australia, a trecut prin clipe groaznice în timpul unei simple băi în mare: picioarele lui erau pline de sânge din cauza unor „mici creaturi marine.”

Sam Kanizay, în vârstă de 16 ani, a intrat, ca în fiecare zi, în mare pentru a înota, dar la un moment dat a fost nevoită să iasă de urgență din apă. Picioarele sale erau pline de sânge!

„Iniţial, nu mi-am dat seama despre ce este vorba. Aveam sânge şi nisip peste tot. Abia când am ajuns la spital am realizat cât de gravă era situaţia”, a povestit tânărul.

Medicii care i-au oferit primul ajutor băiatului au rămas uimiți de felul agresiv în care micile creaturi i-au atacat pielea: „Credem că este vorba despre păduchi de mare”.

Păduchii de mare sunt de mărimea unui bob de orez și nu se găsesc în Marea Neagră.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *