Lasă vagabonțeala și iubește-ți femeia de acasă


159Lasă vagabonțeala și iubește-ți femeia de acasă. Așa cum trebuie. Așa cum merită. Iubește-o de parcă nu ar mai exista alte femei pe acest Pământ. Nu exagerez, doar știi și tu că atungi când iubești un om, el devine întreaga ta lume, întregul univers.

Lasă flirtul, lasă schimbul de numere de telefon, lasă mesajele de pe Facebook cu diverse domnițe,lasă grupurile cu diverse persoane, lasă flirtarile la serviciu, tine la glumă dar pana la o anumită limită impusă de tine nu trebuie sa treci la cealaltă extremă doar de dragul altei persoane .

Lasă-le, doar știi și tu, la fel ca mine, că sunt inutile și nu-ți aduc nimic bun. Ba chiar poți pierde din cauza unor asemenea tâmpenii și când o sa realizezi o sa fie prea târziu.

Lasă vagabonțeala doar pentru că vrei să-ți demonstrezi cât ești de bărbat. Am o provocare pentru tine – iubește aceeași femeie, fă-o fericită în fiecare zi, surprinde-o uneori, iar dacă reușești aceste lucruri, să știi că ești mai bărbat decât cei care au câte două femei la braț.

Bărbații nu au aventuri, ci relații sau căsnicii fericite. Așadar, alege să îți și să îi demonstrezi cât ești de bărbat în modul cel mai benefic pentru amândoi, oferă-i stabilitatea și echilibrul de care orice femeie are nevoie sa se simtă specială pentru că dacă te-a ales pe tine înseamnă că și tu ești special pentru ea și universul ei!

Lasă vagabonțeala, pentru că nu-ți aduce nimic bun. În schimb, iubirea ei te va completa așa cum n-ar reuși nici zece femei s-o facă. Chiar dacă atunci când ieși cu amicii, ei povestesc despre aventuri care mai de care, iar tu povestești despre singura ta aventură, să știi că ești cel mai câștigat dintre ei. În definitiv, ei n-au nimic, în timp ce tu ai totul.


Ei au, din când în când, nopți în care se dezbracă pentru a face dragoste. Tu, de cealaltă parte, ai și zile de neuitat, pe care, cu siguranță, le vei povesti, la un moment dat, copiilor tăi. Și să știi că e mai frumos să povestești despre aceeași femeie alături de care ești de o bună perioadă de timp, decât să povestești despre femei pe care ai uitat cum le cheamă.

Lasă vagabonțeala și fii fericit alături de ea! Doar de ea nu și de altele care se baga cu forța în viața ta prin diverse moduri.

Voi doi și o viață întreagă de trăit. Voi doi și multe răsărituri ce vă prind îmbrățișați. Voi doi și multe apusuri ce vă prind dezbrăcați.

Voi doi și o fericire greu de exprimat în cuvinte in care invidioșii să privească după margine și să rămână cu acel gust amar și să spună ” la naiba ” chiar  se iubesc cu adevărat…


x

Check Also

Fetita aceasta saraca avea doar cativa banisori, dar voia sa-i cumpere un cadou surorii ei. Nu stia ca pretul pe care il va plati va fi cel mai mare posibil! E CUTREMURATOR ce s-a intamplat in familia lor

In timp ce vanzatorul urmarea distrat aglomeratia de pe strada, de magazin s-a apropiat o ...