La trei săptămâni de la moartea Denisei, au început discuţiile! Cum se va împărţi averea cântăreţei

La trei săptămâni de la decesul Denisei Răducu, averea cântăreţei este din nou adusă în discuţie.

Surse din Stefăneşti susţin pentru wowbiz.ro, că mama artistei ar fi avut o discuţie în acest sens cu fiica ei, Adelina, chiar înainte ca aceasta să plece în Spania, acolo unde este stabilită, alături de soţul şi fetiţele lor.

“In momentul in care a simtit ca nu mai este nimic de facut in privinta bolii sale si sfarsitul ii era din ce in ce mai  aproape, Denisa a luat decizia ca apartamentul ei din Bucuresti, cat si masina de lux sa revina Adelinei! Insa, manelista a facut totul la nivel verbal, nicidecum nu si-a intocmit vreun testament! In aceste conditii, conform legii, dupa moartea sa, tot ce a detinut  trebuie impartit familiei! Astfel procentul de 50 % din avere ramane surorii sale, in timp ce procentul celalalt de 50% se imparte intre parinti, Geta si Emilian Raducu, in proportii egale!

Daca tatal fetei a anuntat ca nu vrea nimic, nu acelasi lucru se pare ca se intampla cu mama Denisei. Din cate se vorbeste prin sat, ea si-a exprimat dorinta de a intra in posesia unui sume si a vorbit in acest sens cu fata sa cea mare, cu care va ajunge cu siguranta la un rezultat pozitiv”, spun persoane din Ştefăneşti.

Aceasta a fost ultima melodie cântată LIVE de Denisa Răducu. Versurile sunt sfâșietoare

Ultima apariție publică la o petrecere a Denisei Răducu a avut loc pe 11 martie. Imaginile de mai jos au împânzit Internetul. Vezi ce piesă a cântat:

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *