Judecătorii au luat decizia! Adi Minune şi fiica lui vor…

Publicitate

Adrian Simionescu şi fiica sa, Carmen, sunt buni de plată după ce au încercat să scape de un apartament pe motiv că nu mai au bani să achite ratele. Judecătoria Sectorului 5 a respins notificarea, dar cei doi mai au o cale de atac.

Publicitate

În urmă cu ceva timp, Adrian Minune a cumpărat, împreună cu fiica sa, Carmen, un apartament în Capitală, cu ajutorul unui credit acordat de bancă. Cântăreţul de manele a achitat primele rate, după care a încercat să beneficieze de prevederile legii „dării în plată”.

Conform actului normativ adoptat în primăvara anului trecut, o persoană care s-a împrumutat la bancă şi care a ajuns în imposibilitatea plăţii ratelor poate scăpa integral de datorie prin cedarea către instituţia financiară a dreptului de proprietate asupra imobilului ipotecat.

Publicitate

nvocând această lege, Adrian Simionescu şi fiica sa, Carmen, au încercat să scape de plata ratelor. Astfel că, pe 19 septembrie 2016, cei doi au trimis o notificare băncii de la care s-au împrumutat şi i-au transmis că se află în imposibilitatea de a mai plăti datoria şi că sunt gata să renunţe la apartament.

Judecătorii au decis că Adi Minune şi fiica lui sunt buni de plată
Judecătorii au ţinut cont de situaţia financiară a lui Adrian Simionescu şi au „mirosit” că este ceva necurat la mijloc. Magistraţii au decis să respingă notificarea după ce au ajuns la concluzia că manelistul şi fiica nu se află în imposibilitatea de a plăti datoria şi că au încercat, pe baza legii care a intrat în vigoare anul trecut, să fenteze plata ratelor. În concluzie, cei doi trebuie să achite toată datoria către bancă.

În urmă cu aproximativ trei ani, Adrian Minune a dezvăluit că are mai multe credite la bancă şi că a împrumutat bani pentru că îi place să trăiască în lux.

„Sunt dator la bănci. Crezi că sunt multimilionar în euro? Nu! Sunt dator la bănci, am trei credite. Sunt sume foarte mari. Dar care este problema? Dacă sufletul meu cere ceva şi am posibilitatea ca prietenii şi băncile să mă ajute, nu văd nimic rău. Eu nu trăiesc să strâng bani, ci să dau sens vieţii. Mi-am luat două maşini”, spunea, la momentul respectiv, Adrian Minune.

Numele lui Puya a aparut in dosarul in care este anchetat Dani Mocanu

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Prietenul lui Florin Salam aruncă bomba despre fuga Roxanei Dobre. “Nu-l mai suporta. Este la Praga și…”

Prietenul lui Florin Salam aruncă bomba despre fuga Roxanei Dobre. Este vorba despre Eugen Drăgoi, ...