„Iubitul meu mi-a spus că i-ar plăcea să mă privească făcând dragoste cu alt bărbat. Știi ce-am făcut? M-am dus și m-am culcat cu o grămadă de băieți, fără ca el să mă vadă vreodată…” Da, l-a înșelat, dar să vedeți ce i-a făcut bărbatul! Femeile nu vor rezista să vadă una ca asta:

Cred că fidelitatea e relativă, nu știu de ce pune lumea așa de mare preț pe ea. Pentru că poți să te afli într-un cuplu foarte fidel, în care niciodată nu ai călcat pe alături și nici partenerul sau partenera ta nu a făcut-o (dacă tu, cel care citește textul meu ești bărbat). Și să ai alte probleme, și mai mari, în acel cuplu foarte… fidel. Și atunci care e satisfacția?!

Dacă tot pot să scriu povestea mea sub anonimat, o voi face ca să vă prezint o variantă mai neconvențională de cuplu. Între 26 și 31 de ani am avut o relație caracterizată de respect, de veselie, de afecțiune reciprocă și de prietenie. Dar nu de fidelitate.

Adică și eu și P., prietenul meu, am avut alte legături, fără ca asta să ne facă să devenim amari sau agresivi unul cu celălalt. El este artist și se știe că artiștii sunt mai libertini.

Face filme experimentale și în peregrinările sale prin Europa întâlnește femei frumoase și are experiențe diferite. Mereu a fost așa. Am știut de la început cu cine mă încurc, iar el nu a făcut niciun efort să ascundă felul său de a fi.

Poliamorie și prietenie
Eu nu conștientizasem că poate exista și astfel de variantă de relație amoroasă. Până la el am avut vreo doi iubiți și relațiile mele au fost fidele și monogame.

M-am îndrăgostit de P., de talentul lui, de frumusețea lui fizică remarcabilă și de faptul că avea o mare imaginație erotică. Mereu mi-a plăcut amorul și practicarea fără inhibiții a acestui „sport“ m-a făcut să mă simt femeie.

Iar el, cu vorbe meșteșugite, a știut să-mi flateze orgoliul feminin și să-mi sublinieze calitățile. Până la urmă, ce poate fi mai flatant decât să te iubească un artist obișnuit să vadă și să analizeze frumusețea feminină?

Am avut câteva luni de relație monogamă cu el, și o mare surpriză, atunci când mi-a spus că i-ar plăcea să mă privească făcând dragoste cu alt bărbat… Știam, teoretic, că pot exista și astfel de variante de cuplu, cupluri poliamoroase, swingers, etc.

Dar nu mi-am pus problema că o sa dau eu peste varianta cu pricina… Ha! Viața e ironică și are umor din belșug.

Pentru o tipă cu o educație destul de clasică și de conservatoare, uite că mi s-a întâmplat tocmai mie să experimentez poliamoria. Și să-mi deschidă orizontul, ba chiar să-mi placă.

Între fantezie și act
Nu am ajuns în punctul în care să punem în act fantezia lui P. de a mă vedea făcând dragoste cu altul. Adică a rămas doar o fantezie de-a lui, și nu m-a privit niciodată făcând amor cu alt bărbat.
Dar asta mi-a pus niște probleme și mi-a ridicat niște întrebări la momentul respectiv. Aveam 29 de ani. Am început să îi studiez comportamentul și să văd că flirtează cu prietenele mele.

Eu nu sunt geloasă și nu am avut reacții negative niciodată dacă le făcea complimente. Pur și simplu îmi părea un tip sensibil la frumos și cunoștințele mele feminine mele erau încântate să fie văzute, remarcate, complimentate.

Eu eram încântată să am lângă mine un bărbat atât de rafinat și de generos. Apoi am aflat că s-a mai culcat și cu alte femei, necunoscute mie. Zbang! Deci nu era doar o teorie faza cu amorul multiplicat…
Am avut câteva zile de șoc și groază, de gelozie cum nu am mai experimentat anterior. L-am întrebat de ce și mi-a spus că el așa vede lucrurile. Nu a încercat să se scuze sau să se apere.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *