Iubitul Denisei, un EROU! Ce face, acum, pentru tatăl femeii pe care a iubit-o la nebunie

Tatăl Denisei Răducu trece, în această perioadă, prin momente mai mult decât dificile când vine vorba de sănătatea lui. Cu o semipareză care se agravează pe zi ce trece, aproape țintuit la pat, bărbatul care a trecut prin momente mai grele decât și-ar fi putut imagina vreodată a găsit un sprijin neașteptat.

Tatăl Denisei Răducu este, în această perioadă, prin momente extrem de dificile, mai ales că boala de care suferea, o semipareză care îi face probleme de mai mult timp, a recidivat și, mai mult decât atât, s-a agravat.
Cu toate acestea, Emilian Răducu a găsit un sprijin la care nu se aștepta. Mai exact, Florin, iubitul Denisei, a decis că trebuie să îl ajute pe bătrânul chinuit de soartă. ”Florin îl ajută acum să se deplaseze, are grijă de el. Îi face chiar și de mâncare, îl ajută să mănânce. face orice pentru el…. I-a și spus că îl vede ca pe tatăl său, pentru el Denisa a fost jumătatea lui cea buna, i se pare și normal să îi ajute pe părinții ei. Încearcă să îl și împace cu mama Denisei, dar nu cred că va reuși asta”, ne-a spus un apropiat de-al familiei artistei.
De altfel, Florin, iubitul artistei, este, pare-se, mai afectat decât oricine de cele petrecute, el fiind, noapte de noapte, nedezlipit de mormântul cântăreței, comandând o sculptură cu un bust impresionant pentru monumentul funerar al artistei.

Denisa a suferit cumplit
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme. Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Durerea nu a încetat pentru familia Denisei Răducu. Ce a apărut pe pagina de Facebook a artistei: „Cum să trăiesc eu fără tine, să te stiu departe de mine?”

Sfâşiată de durere şi cu un dor imens, familia încă îi poartă vie amintirea Denisei. Apropiaţii artistei postează în fiecare zi pe pagina de Facebook a acesteia, pentru a-şi alina suferinţa.

Cum să trăiesc eu fără tine, să te ştiu departe de mine / N-aș putea, nu, sunt sigur că nici tu„, este mesaju care a apărut pe contul cântăreţei, alături de o piesă interpretată de ea.

Fanii au reacţionat imediat, exprimându-şi durerea, cum au ştiut ei mai bine: „Cum să trăim noi fără tine / Şi fără al tău glas divin / Când zi de zi e-o ceata-n lume / Cum să facem asta, chiar nu ştim”, ” Dacă noi, fanii tăi, murim de dorul tău… ce pot simţii cei ce o iubeau și care erau lângă ea mereu?”, „Chiar dacă ai părăsit această viață, într-un asemenea mod, în inima mea vei trăi mereu„.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *