Iti vor da lacrimile la finalul clipului

367

Este întotdeauna sfasietor sa vezi un animal sălbatic ținut în captivitate! Chiar și în grădini zoologice! Cu toate acestea, cel puțin în grădini zoologice cu angajati experți care știu ce au nevoie aceste animale ca să ducă o viață relativ normală și sănătoasă. Asta nu schimbă faptul că acestea sunt plasate în cuști, totuși.

Pentru a păstra un animal sălbatic în proprietate privată – aceasta este o chestiune cu totul si cu totul diferita! În trecutul recent, o mulțime de circuri și „animatoare” private foloseau animale pentru a efectua diverse trucuri pentru bani. I-ar lua din loc în loc, la târguri, adunări și fleacuri. Este de la sine înțeles că acest tip de viață este plin de suferință pentru aceste animale minunate.

Acest videoclip spune o poveste despre Fifi, un frumos urs în vârstă de 30 de ani, care a trăit o viață foarte asemanatoare cu cea pe care am descris-o mai sus. În primii zece ani de viață a fost forțată să efectueze trucuri confuze, și-a petrecut restul vieții ei (în jur de 20 de ani) într-o mică cușcă ruginita cu podea de beton. Atunci când PETA și Sanctuarul Animalelor a descoperit-o în 2015 ea a fost extrem de slaba și suferea de artrita netratata.

Dupa ce a petrecut doar 5 luni, în facilitatea minunată Sanctuarul Animalelor din Colorado, ceva minunat s-a întâmplat! Transformarea a fost uimitoare! Urmăriți acest videoclip pentru a vedea cum arata Fifi acum!


DISTRIBUIȚI