Insula Tentatiilor chiar exista

Publicitate

Compania Good Girls (Fete bune) a pus in circulatie un clip care anunta Paradisul pe Pamant pentru barbatii cu bani.

Publicitate

Fete, multe si goale, aceasta este principla atractie, bineinteles, plus posibilitatea de a face sex cu oricare dintre ele

Este vorba despre o vacanta plina de chefuri, calatorii cu iahturi de mare lux si cateva zile pe o insula privata unde poti face sex fara limite.

Publicitate

Clipul, care tine aproape trei minute, este astfel conceput incat sa para atractia suprema: o excursie in Tara placerilor absolute. Sex-calatoria incepe in Cartagena, pe coasta de nord a Columbiei, de unde, de la aeroport esti preluat si transportat, moca, la bordul unui iaht de lux, plin de gagici, una si una, iaht care te va duce fara sa iti dai seama pe o insula privata unde chefurile se tin non stop. Ca si pe iaht.

Participantii sunt fix in numar de 30 si au la dsipozitie 60 de dame de companie care le promit partide incredibile de sex, oriunde, oricand si cu oricine, cand vrea clinetul. Toate mesele sunt incluse, servite de pe trupurile acelor manechine cu curbe exceptionale.
Bautura este fara numar, iar fetele si organizatorii au o atitudine prietenoasa fata de consumul de droguri (indicat subliminal ca nefiind exagerat). Insula nu are nume, fetele sunt semi mascate si se promit si cateve sex-surprize.
Costul excentricei vacante nu este indicat, ci numai perioada de vis: 24-27 noiembrie. Ca sa nu fie nici o indoiala, demersul se numeste „Sex Island” si judecand dupa facilitati si risipa de sampanie,  oferta este indreptata spre cei cu mai mult decat dare de mana.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Primele gemene din lume cu culori diferite ale pielii au crescut: Priviți-le cum arată acum!

Protagonistele acestui reportaj realizat de echipa „Inside Edition” sunt două tinere frumoase care nu numai ...