Înregistrare emoționantă cu Marius Țeicu și fiica lui, Patricia – VIDEO

Momente grele pentru Marius Țeicu, unul dintre cei mai prolifici compozitori din lumea muzicii ușoare românești.

Fiica sa a încetat din viață la vârsta de 40 de ani, după o luptă grea cu leucemia, potrivit libertatea.ro.

Marius Țeicu avea o relație cu totul specială cu regretata lui fiică.

De altfel, una dintre cele mai emoționante înregistrări făcute de compozitor stă dovadă în acest sens. Înregistrarea a fost făcută când Patricia era doar o copilă.

„Am avut şansa să o întâlnesc pe Rodica, viitoarea mea soţie, în vara anului 1974.

A fost cu adevărat o iubire la prima vedere. Până atunci, credeam că aşa ceva este de domeniul poveştilor, dar iată că, într-adevăr, s-a întâmplat!”, spunea Marius Țeicu despre soția sa.

Fiica lui Marius Țeicu a murit în urmă cu puțin timp, dupa luni întregi de luptă cu o boală necruțătoare: leucemia.

Patricia era o tânără care spera ca va învinge lupta cu boala, tatăl său, Marius Țeicu a realizat și o campanie de donare de sânge pentru a reuși să o ajute pe fata sa.

Iată mesajul care a însoțit campania de donare de sânge.

Patricia a postat un mesaj pe Facebook in care le cere prietenilor si cunoscutilor ajutorul: „Dragi prieteni ,iata ca revin cu al doilea apel si rugaminte catre voi.Am nevoie de sange A2 (rh pozitiv) ca si data tecuta,fiind neaparata nevoie acum pentru a face transfuziile necesare cat mai repede pentru a nu intarzia procedurile medicale.

Va multumesc mult de tot pentru tot. Donarea de sange se face tot la Centrul de Transfuzii central,cel de la Victoriei, de pe Str.Doctor Felix,mentionand pentru RADULESCU PATRICIA RODICA, internata la Fundeni,sectia de Transplant Medular.Va multumesc si astept ajutorul vostru minunat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *