Incident la înmormântarea Denisei. A vrut să-i aducă un ultim omagiu, dar nu a fost lăsat de bodyguarzi!

Denisa a fost condusă pe ultimul drum. Sute de oameni din satul natal al cântăreței de manele, Șefănești (Vâlcea), au fost la casa părintească a acesteia pentru a-și lua rămas-bun de la ea.

La înmormântare nu au fost prezenți colegii de breaslă ai artistei, precum Nicolae Guță, Florin Salam, Adrian Minune sau Minodora, cea din urmă declarând că are concerte pe litoral în această perioadă.

Un ultim omagiu a vrut să-i aducă și Marian Vasile, așa-numitul vraci care a tratat-o pe Denisa. Bărbatul a mers la casa natală a cântăreței, dar nu a fost lăsat să o vadă pe cântăreață de bodyguarzii prezenți la eveniment. Acesta fusese acuzat de mătușa Denisei că a îmbolnăvit-o mai tare pe tânăra de 27 de ani.

„M-a contactat Liviu, vărul ei, mi-a spus că Denisa are ceea ce am avut şi eu. Nu mi-a venit să cred, având în vedere că avea 27 de ani doar şi ducea o viaţă foarte ordonată. Nu fuma, nu bea, nu prea ieşea decât pe la un suc. Am fost la mai mulţi doctori, inclusiv la Irinel Popescu, şi niciunul nu ne-a dat nicio şansă!

M-am dus la ea cu Liviu, nu putea să se ridice din pat, mi-am dat seama că era grav. Practic nu mai era nimic de făcut. Era foarte speriată, era un cadru foarte urât, cu lumânări. I-am zis: «Geta, nu e nevoie de lucrurile astea, hai să nu dramatizăm!»

Mătuşa Denisei spunea că: «Lăsaţi-i sufletul să se odihnească! Să stai spectator aşa, să nu iei nicio măsură la un om bolnav». Mai avea pe la 10-15% ficatul funcţionabil, mai avea din astea, cu fast-food-uri.

Eu m-am vindecat cu acest tratament naturist, tumora s-a calcifiat, nu m-am mai operat. Medicii mi-au propus să mă opereze, să scap de ea, dar ca să îmi protejez organismul, nu mă deranjează că vorbesc un pic mai răguşit”, a povestit Marian Vasile la începutul lunii trecute”