Incident în Poiana Brașov: Un urs era să-l mănânce pe Tăriceanu crezând că e gunoi!

Ursul a declarat la o televiziune locală:

„Păi de când au început țăranii ăștia de români să ne ia și fructele din pădure, am coborât și noi în orașe și stațiuni, gândindu-ne că măcar gunoaiele nu ni le vor lua. Ne-am interesat și am aflat că gunoaiele PSD-ALDE ar fi cele mai multe. Și într-adevăr, așa e, dar mare brânză n-am făcut nici cu asta. Ne temem că ne provoacă indigestie – capetele sunt goale, valoare nutritivă mică, iar după ce mănânci un pesedist-aldist din ăsta faci o ocluzie cu bancnote de-o sută de nu mai poți să respiri. Și la căcare pute de nu poți să stai! Mai dați-o, doamnă, în blana mea de treabă, ne lăsați toate gunoaiele să le mâncăm.”

Poliția Rutieră recomandă turiștilor aflați pe litoral: Cine vrea să fie miercuri acasă trebuie să plece de acum!

„Sfătuim pe toți iubitorii litoralului șă-și planifice întoarcerea din minivacanță astfel încât să le râmână timp (măcar 24 de ore) și pentru o scurtă plimbare pe DN1. E păcat să petreceți doar o zi pe drum, când exită special pentru asftel de ocazii atât A2, cât și DN1.”

Nu se lasă! Ficatul lui Mihai Tudose și-a pus #REZIST la poza de profil!

Ficatul domnului premier a reușit să treacă peste codurile de caniculă fără să se atingă de apă, după și-a și pus #REZIST la poza de profil. Îi urăm și pe viitor nu atât succes, cât noroc!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *