Impresarul Manelistilor, Dan Bursuc, despre Sorinel Copilul de Aur: “I-am facut vila in tiganie! Cand a vazut prima oara 100 de dolari, si-a pierdut vocea”

Dan Bursuc a facut dezvaluiri spectaculoase despre viata lui Sorinel Copilul de Aur.
Dan Bursuc a povestit cum si-a inceput Sorinel Copilul de Aur cariera si cum a ajuns in cativa ani sa aiba propria vila.

„Cand a vazut prima suta de dolari si-a pierdut vocea pe moment. I s-a pus pe frunte 100 de dolari. Domnul Sile Costache se numeste, un om de afaceri, care atunci cand l-a auzit i-a dat 100 de dolari sa-i poarte noroc. I-a pus pe frunte, direct. El a fost uimit, nu vazuse niciodata, in viata lui, 100 de dolari si… i-a mers bine.”

In cativa ani de zile avea vila. Eu l-am ajutat foarte mult. El locuia la mine dar mai avea 8 frati, parinti… Si eu mi-am dorit atat de mult sa-l impresionez si sa se indragosteasca foarte mult de meseria asta si sa se simta mandru, fericit.

M-am gandit sa-i fac un acoperis… i-am facut acolo, in tigania lor, undeva in Frumusani, de unde provine el, o casa”, a povestit Dan Bursuc la emisiunea „Razboiul sfarsitului de saptamana”.

Dan Bursuc si-a pus angajatii si colaboratorii sa-si tatueze numele lui pe trup! Cine nu se supune, afara!

Dan Bursuc este un impresar de renume in randul artistilor de muzica de petrecere, iar sub indrumarea lui au fost lansati si sustinuti numerosi cantareti de manele.

Extrem de respectat in aceasta bransa, Dan Bursuc a reusit sa stranga in jurul lui o echipa solida de oameni, pe care se poate baza in proiectele sale.

Cu toate astea, impresarul a impus o noua conditie oamenilor din echipa sa. El i-a indemnat pe toti sa isi tatueze pe corp initiala lui, marginita de o coroana, in semn de respect fata de el.

Dab Bursuc a pregatit chiar si grafica tatuajului, pe care toti vor fi nevoiti sa il aiba desenat pe trup.
“Asta va fi emblema sau amprenta celor ce ma iubesc si ma inconjoara cu dragostea lor. Ma refer la cei din staff-ul meu .Asta-i pasaportul lor”, a scris Dan Bursuc.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!