Imagini demenţiale! Fosta iubită a manelistului îşi execută condamnarea într-un atelier de reciclare de pe Giurgiului. Am filmat-o pe Narcisa Guţă, venită cu ditamai Mercedesul la muncă în folosul comunităţii!

Narcisa Guţă a fost cu Mercedes-ul clasa S la orele de muncă în folosul comunităţii

Narcisa Guţă este disciplinată. După ce a fost condamnată la efectuarea a 120 de zile de muncă în folosul comunităţii, în urma scandalului monstru cu “Beyonce de România”, “actriţa principală” fost filmată , ieşind de la atelierul în care îşi ispăşeşte pedeapsa.

Narcisa Guţă munceşte cu sârguinţă la atelierul FPSC Bucureşti (Fundaţia pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare – Ateliere de muncă în folosul comunităţii) de pe Şoseaua Giurgiului. Fosta iubită a lui Nicolae Guţă a ieşit de pe poarta atelierului chiar la ora 16.30, atunci când se termina programul, semn că nu a fentat deloc treaba pe care o avea de făcut.

Narcisa a venit cu Mercedes-ul său clasa S la atelierul din incinta service-ului Ciclop şi, din pricina spaţiului îngust de acolo, a avut ceva de furcă până să părăsească incinta. Evitând să dea cu spatele în acel loc îngust, Narcisa a fost nevoită să facă mai multe manevre pentru a scoate Mercedes-ul de unde îl parcase.

Cum a ajuns Narcisa după gratii

Narcisa Guţă a fost condamnată la 120 de zile de muncă în folosul comunităţii în urma scandalului monstru pe care l-a avut cu Mădălina Dumitru, cunoscută drept “Beyonce de România”. În 2014, Narcisa a atacat-o pe “Beyonce de România” în casa acesteia, fiind foarte enervată de anumite SMS-uri pe care cea din urmă i le-a trimis. Beyonce de România a ieşit destul de “şifonată” în urma confruntării cu Narcisa. În urma acestui scandal, Narcisa Guţă a şi petrecut patru zile în arest.

Condamnată iniţial la patru ani şi două luni de închisoare cu executare pentru bătaia pe care i-a aplicat-o lui Beyonce de România, Narcisa Guţă a avut, în toamna anului trecut, parte de o sentinţă mai blândă, de trei ani de închisoare cu suspendare.

“Desfiinţează în parte sentinţa apelată şi în fond rejudecând: În baza art. 16 lit.g Cpp încetează procesul penal pornit la plângerea prealabilă a persoanei vătămate … pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art.193 alin.2 Cod penal ca urmare a retragerii plângerii penale. Înlătură dispoziţiile privind reţinerea disp. art.38-39 Cp inclusiv sporul de 2 luni închisoare aplicat prin sentinţa apelată. În baza art.234 alin.1 lit.a şi f Cp condamnă inculpata Balaban Narcisa la pedeapsa de trei ani închisoare”, se arăta în ultima sentinţă a magistraţilor în acest caz.

Narcisa a fost obligată să efectueze şi aceste 120 de zile de muncă în folosul comunităţii, pe care le onorează cu seriozitate.

Beyonce de România a iertat-o pe Narcisa după acel episod. După prima condamnare, Beyonce a susţinut că pedeapsa Narcisei a fost prea aspră. “Ar fi trebuit să primească cu suspendare sau muncă în folosul comunităţii. Eu am iertat-o”, declara Beyonce de România la un post TV.

Narcisa a avut un scandal monstru şi cu Nicolae Guţă

Narcisa a fost implicată într-un scandal de proporţii şi cu Nicolae Guţă, manelistul cu care are un băieţel, pe Alberto. Cei doi s-au certat foarte dur la telefon, iar Narcisa a acuzat că Nicolae Guţă a obligat-o să părăsească apartamentul în care stătea cu fiul ei.

“Există o anumită persoană în viaţa lui şi din acest motiv ne obligă să plecăm. Nu vreau să-i pronunţ numele. A venit aici, de foarte mult timp ne stresează să plecăm. Îl voi transfera în provincie, la Focşani. Îmi pare rău că scot copilul de la şcoală. El este un copil bun şi talentat, dar nu mai putem să stăm aici. Nu mai contează că plecăm, dar e important să fim bine. Acum sunt în depresie”, se plângea Narcisa Guţă la TV.

Ulterior Narcisa şi Nicolae Guţă au avut o confruntare telefonică, difuzată în direct la Kanal D. “Nu mă interesează. Crezi că pe mine mă interesează de tine sau de copil? Du-te la puşcărie, că acolo ţi-e locul. Stai că nu-ţi mai răspund la telefon deloc. Tu crezi că comanzi pe buzunarul meu? Aşa se pleacă, în puterea nopţii, cu copil după tine?”, i-a spus Nicolae Guţă Narcisei, închizându-i şi telefonul în nas.