Loading...

Ieri a aflat că e gravidă, iar azi a născut! Doar că asta nu e tot, mulți au rămas fără cuvinte când au auzit una ca asta! Uite ce i s-a întâmplat femeii în urmă cu 6 luni

Publicitate

O femeie din Marea Britanie a aflat că este însărcinată cu o zi înainte să nască. Leanne Allen a aflat de sarcină în timpul unui control de rutină.

Publicitate

Leanne a ajuns la spital pentru că nu se simțea bine și a cerut un consult de rutină, dar spre uimirea ei și a soțului său, medicii i-au spus că este însărcinată în opt luni. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât doctorii au constatat că bebelușul a avut un geamăn, pe care mam l-a pierdut în urmă cu șase luni.

Leanne și soțul său Kevin, în vârstă de 35 de ani, nu au apucat să le spună vestea celorlalți doi copii ai lor Jayme, 14 ani și Mitchell, în vârstă de 12 ani, înainte ca copilul Harley să se nască a doua zi după ce au aflat de sarcină.

Publicitate

Leanne, casnică din Gosport, Hampshire, Marea Britanie, povestește că nu se simțea bine, avea stări de oboseală, tensiune arterială crescută și picioare umflate, așa că a mers la medic. În urma unui RMN, medicii au anunțat-o că au găsit ceva despre care trebuie să vorbească.

În timpul unei scanări RMN, a fost derutată atunci când medicii au anunțat că „au găsit ceva ce trebuie să vorbească”. „Pe loc m-am panicat, crezând că au găsit o tumoră. Când mi-au spus că de fapt sunt încărcinată, aproape am căzut din pat, iar când mi-au spus că sarcina este în 31 de săptămâni am intrat în stare de șoc”, povestește femeia.

După ce i-au arătat copilul pe monitorul ecografului, au luat decizia de a o pregăti pentru naștere. „30 de ore mia târziu, am fost supusă unei intervenții chirurgicale și am născut o fetiță. Am simțit pe loc că o iubesc enorm, chiar dacă nu știam că am purtat-o în mine și nu eram pregătită pentru încă un copil”, a mărturisit Leanne.

Abia a doua zi după naștere, și după ce Leanne și bebelușul au fost stabilizați, soțul ei i-a adus pe cei doi copii pe care îi avea să-și vadă mama și noua surioară. Acesta a filmat reacția celor doi adolescenți când au primit vestea.

Cazul este cu atât mai special cu cât în luna ianuarie a acestui an, Leanne a suferit un avort spontan, iar atunci a decis împreună cu soțul ei Kevin că nu doresc să-și mărească familia, așa că el și-a făcut o vasectomie. Dar se pare că în timpul avortului, a pierdut doar unul dintre cei doi copii pe care îi avea, iar cel de-al doilea a continuat să se dezvolte.

Când a văzut cum arată copilul născut de soția lui i s-a făcut rău: „Ți-am fost credincios și m-ai înșelat?” Nici doctorii nu și-au putut explica! Uite ce a ieșit din burta acestei femei

Catherine Howarth. o femeie de culoare în vârstă de 33 de ani, a ajuns o mică celebritate în orășelul în care locuiește, datorită felului în care arată cel de-al doilea copil al ei.

Ea este căsătorită de cinci ani cu soțul ei Richard, un bărbat de culoare albă. Cei doi erau fericiții părinți ai unui băiețel ce avea culoarea pielii tot deschisă.

Când a rămas însărcinată din nou, medicul i-a spus femeii că șansele ca cel de-al doilea copil să fie alb sunt extrem de mici, de 1 la un milion. Cu toate acestea, imposibilul s-a întâmplat!

Catherine a adus pe lume o fetiță de culoare albă, cu ochi albaștri. Inițial, tatăl a avut dubii și a crezut că nevasta l-a înșelat, dar ulterior a revenit la sentimente mai bune acceptând miracolul.

Iată cum arată familia:

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Horoscopul sanatatii în 2018. Ce zodie trebuie să aibă grijă la semnalele transmise de organism

Descoperă cum stai cu sănătatea în acest an şi ce poţi face pentru a scăpa ...